Mergi direct la conținut »
Și-a anulat nunta, însă nu a renunțat la recepție. Gestul impresionat făcut de o femeie
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > Și-a anulat nunta, însă nu a renunțat la recepție. Gestul impresionat făcut de o femeie

Și-a anulat nunta, însă nu a renunțat la recepție. Gestul impresionat făcut de o femeie

Sarah Cummins și Logan Araujo trebuia să se căsătorească în acest weekend. Cei doi tineri au planificat timp de doi ani nunta de vis, iar prețul s-a ridicat la 30.000 de dolari. În urmă cu o săptămână, Sarah a decis să anuleze nunta, însă nu și recepția, mai ales că nu putea să primească toți banii înapoi. Așa că a decis să organizeze o cină pentru persoanele fără adăpost, relatează IndyStar.

Sarah Cummins nu avrut să spună motivul pentru care a decis să anuleze nunta, însă a spus că momentul nu a fost unul ușor.
„Am sunat pe toată lumea, am cerut scuze, am plâns, am anulat rezervări, am plâns din nou… apoi am început să mă simt prost pentru toată mâncarea pe care urma să o arunc”, a spus ea.


Citește și: Acuzaţii şocante aduse lui Cristian Pomohaci. “Fă-mă fericit, că te fac să uiţi de toate”


Sarah a decis atunci să transforme evenimentul și îi ajute pe cei care nu au un adăpost. S-a consultat cu fostul ei logodnic și cu persoana care i-a planificat nunta, iar apoi a luat legătura cu adăposturile pentur persoanele fără adăpost din Indianapolis și Noblesville.

„Am păstrat totul la fel, doar că am aranjat mesele diferit, să nu mai fie o masă pentru miri, una pentru tort și una pentru daruri”, a mai spus ea.

Astfel, salonul a fost decorat așa cum își dorea Sarah, iar persoanele fără adăpost vor servi un meniu de … nuntă. În plus, Sarah a închiriat două autobuze pentru a transporta persoanele fără adăpost la hotel. Se așteaptă ca aproximativ 150 de persoane să-și facă apariția.


Citește și: Biserica Română, târâtă în unul din cele mai mari scandaluri. Patriarhia confirmă identitatea Episcopului Hușilor, în înregistrările indecente


Foto: Arhivă

Close
Închide
  Close