De Madalina Ciodaru Burada,

Deşi urma să se căsătorească cu alesul inimii ei, Kyra a avut revelaţia vieţii ei, cu doar câteva zile înainte de marele eveniment. Deşi avusese o relaţie de lungă durată, femeia a realizat că nu-l mai iubeşte pe James, viitorul ei soţ. Ea i-a mărturisit acestuia ce simte şi au hotărât împreună să meargă totuşi, mai departe cu nunta, pentru a nu-i dezamăgi pe cei 150 de oaspeţi.
În ziua marelui eveniment, cei doi au pozat foarte fericiţi şi nimeni nu a bănuit ce se întâmplă. Totul a decurs conform planurilor. Falşii însurăţei şi-au rostit jurămintele, au dansat, au râs, numai că au omis să facă un singur lucru, esenţial, de altfel: nu au semnat în registrul de căsătorii.
După nuntă, Kyra şi James, au locuit timp de trei luni împreună, de ochii lumii, el sperând că iubita lui se va răzgândi. Apoi au anunţat că se despart şi şi-au dezvluit şi secretul teribil.
Femeia a explicat ce a determinat-o să facă acest gest: „Într-o seară ne uitam la televizor, iar James s-a întors spre mine şi m-a întrebat dacă mai vreau să mă mărit cu el. Atunci am ştiu că este singura mea şansă să scap de căsătoria cu un om pe care nu îl iubeam, aşa că i-am mărturisit. A fost atât de supărat. Aveam mulţi invitaţi şi toţi au alocat timp şi bani pentru a ne vedea căsătorindu-se. Nu am vrut să îi dezamăgim”.
La şase luni dupa separarea de James, Kyra a început o relaţie cu un prieten, cu care a făcut între timp doi copii, iar acum câteva luni s-au căsătorit.
Foto simbol: Hepta

Afacerea lui Mutu care a intrat în faliment: "Am pierdut 3 milioane de euro"
GSP.RO

Afacerea lui Mutu care a intrat în faliment: "Am pierdut 3 milioane de euro"

Horoscop 24 octombrie 2019. Peștii visează cu ochii deschiși la plăceri interzise
HOROSCOP

Horoscop 24 octombrie 2019. Peștii visează cu ochii deschiși la plăceri interzise