„Polițiștii rutieri aflați de serviciu în trafic, pe DN 7, desfășurând o acțiune privind legalitatea transportului de persoane, au oprit pentru control un ansamblu de vehicule (format dintr-un autoturism ce tracta o remorcă), iar în urma verificărilor efectuate, au constatat că șoferul transporta 12 pasageri.

Consecințele unei asemenea atitudini pot fi extrem de grave, în contextul lipsei de siguranță la care s-au expus pasagerii și în raport cu particularitățile de drum existente pe DN7, drum național cu valori de trafic ridicate și cu succesiuni de curbe periculoase.

Conform legislației rutiere în vigoare, conducătorul auto a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 870 de lei pentru transportarea mai multor persoane decât numărul de locuri stabilit în certificatul de înmatriculare al vehiculului.

Totodată, polițiștii nu le-au permis continuarea deplasării, intenția lor era să ajungă în județul Vâlcea, până la identificarea unei alte variante de transport”, este informația dată de Poliția Română pe contul de socializare.

FOTO: Observator.tv

Citeşte şi:

Româncă de 43 de ani, lovită de maşină în Italia, se zbate între viaţă şi moarte

Șeful SJA Galați: Gestul ambulanțierului care a scuipat un bărbat este „reprobabil”, dar echipajul medical a fost „tracasat” pe toată durata intervenției

UPDATE | Uraganul Dorian a provocat cel puțin 50 de morţi în Bahamas, potrivit celui mai recent bilanţ provizoriu

Îl mai recunoașteți? Cum arată acum un celebru milionar român, după operații estetice și efecte speciale :D
GSP.RO

Îl mai recunoașteți? Cum arată acum un celebru milionar român, după operații estetice și efecte speciale :D

Horoscop 15 decembrie 2019. Gemenii pot ieși din rutina propriilor temeri
HOROSCOP

Horoscop 15 decembrie 2019. Gemenii pot ieși din rutina propriilor temeri