Mergi direct la conținut »
Şofer român de TIR, mort într-un cumplit accident la ieşirea dintr-un tunel, în Italia
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > Şofer român de TIR, mort într-un cumplit accident la ieşirea dintr-un tunel, în Italia

Şofer român de TIR, mort într-un cumplit accident la ieşirea dintr-un tunel, în Italia

Sfârșit cumplit pentru un șofer român de TIR, în vârstă de 55 de ani. Acesta și-a pierdut viața, într-un grav accident pe autostrada A15 din Italia, în zona localităţii Pontremoli. Tragedia s-a produs, marţi, 23 aprilie, la graniţa dintre Toscana şi Emilia Romagna.

Şoferul român în vârstă de 55 de ani se afla la volanul unui TIR când, la un moment dat, la ieşirea dintr-un tunel, a pierdut controlul volanului din cauza neatenţiei şi a carosabilului umed.

Astfel, TIR-ul a lovit parapeţii metalici de pe marginea autostrăzii şi apoi s-a răsturnat pe carosabil. A urmat o acţiune de amploare pentru salvarea şoferului român, însă din nefericire, medicii

Potrivit parmareport.it, pompierii l-au descarcerat pe şoferul român după o intervenţie grea, însă acesta era deja mort.

Citește și

FOTOREPORTAJ | Portret de țară. Oamenii care au bătut țara pentru 2 lei pe oră în plus la salariu, în 20 de imagini. „Vestele albastre” de la Satu Mare au venit la București!

 

 
 
Close
Close
Închide