Mergi direct la conținut »
Șofer român în Ungaria, filmat în timp ce conduce autocarul cu remorcă, legată de un microbuz și o platformă cu un autoturism
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Șofer român în Ungaria, filmat în timp ce conduce autocarul cu remorcă, legată de un microbuz și o platformă cu un autoturism

Șofer român în Ungaria, filmat în timp ce conduce autocarul cu remorcă, legată de un microbuz și o platformă cu un autoturism

Șoferul unui autocar românesc a devenit un amplu subiect de discuție în Ungaria. El a fost filmat conducând autocarul, care trăgea alte trei vehicule. Imaginile au devenit virale, și se poate observa lesne că autocarul tractează o remorcă, de care este legat un microbuz, iar în spatele microbuzului o platformă pe care se află un autoturism. Siguranța unui asemenea atelaj a fost extrem de contestată pe rețelele sociale, în țara vecină.

De Mihai Niculescu,

Șoferul care dă dovadă de o îndemânare ieșită din comun, dar care trece peste limitele legale, este de la la o companie de transport din Satu Mare.

Transportul agabaritic a fost surprins de un șofer maghiar, într-o parcare de pe Autostrada M3 din Ungaria, iar imaginile s-au viralizat rapid în țara vecină, oamenii find revoltați de inconștiența șoferului român, relatează Digi24.

Potrivit Info Trafic 24, autocarul era înregistrat în România, în județul Satu Mare.

Mai exact, șoferul român a circulat pe autostradă tractând o remorcă de bagaje, de care a atașat o ștangă care tracta un microbuz și o platformă cu un autoturism.

Imaginile ar fi fost surprinse ieri, iar înregistrarea cu clipul original a fost vizionată de peste 200.000 de ori.

ȘOFERUL KAMIKAZE CARE A SCANDALIZAT MII DE OAMENI! O filmare a devenit viral în presa din Ungaria cu un autocar cu numere de Satu Mare care a încins spiritele printre internauți.Șoferul român a circulat pe #autostrada din Ungaria M3, tractând o remorcă de bagaje atașând o ștangă care tracta un microbuz și o platformă cu un autoturism.Momentul care se putea încheia tragic a fost surprins de către camera de bord a unui conducător auto, care l-a postat pe site-ul de socializare. Clipul a înregistrat în doar câteva ore aproape 200.000 de vizualizări, stârnind reacţii puternice printre utilizatorii reţelei de socializare din Ungaria.Pe tot parcursul anului, vecinii din Ungaria s-au confruntat cu tot felul de improvizații ale românilor în materie de transporturi, multe vizând mașini și trailere suprapuse. Imaginile au ajuns rapid virale pe paginile de socializare, mai ales cele destinate supravegherii traficului rutier. Inclusiv polițiștii au precizat că vor urmări cu atenție astfel de incidente și i-au rugat pe șoferi să raporteze situațiile pe care le surprind în trafic.

Publicată de Info Trafic 24 pe Miercuri, 11 septembrie 2019
Close
Închide
  Close