MENIU CAUTĂ

Șoferiță de TIR, găsită moartă cu capul pe volan. Tragedia s-a petrecut într-o benzinărie din Italia

Distribuie

O șoferiță de TIR în vârstă de 33 de ani a fost găsită moartă, la volan, într-o benzinărie din Italia. Cel mai probabil, femeia în vârstă de 33 de ani a făcut un infarct. Tragica veste a fost făcută publică de familie, pe Facebook.

Gabriela A. , din Jibou, județul Sălaj, a fost găsită fără suflare într-o benzinărie din Italia, în cabina TIR-ului său, cu capul pe volan. Tragedia s-a petrecut, joi, în stația din localitatea Imperia, situată în apropierea graniței cu Franța, arată observator.tv.

Familia Gabrielei a anunțat, pe Facebook, că femeia, mamă a două fetițe, a oprit camionul în benzinărie și a murit la volan.

Femeia a lăsat în urmă două fetițe

Femeia a lăsat în urmă două fetițe

„Gabriela nu va mai reveni niciodată la fetițele ei, nu le va mai îmbrățișa, săruta sau alina. Nimic nu va înlocui mama pe care ele au pierdut-o. Sora Gabrielei o definește ca fiind o luptătoare, un om puternic și plin de viata, care a plecat pe drumuri să își ajute familia ca orice alt om care dorește să asigure un trai decent celor dragi”, au scris apropiații pe rețeaua de socializare.

Românca lucra pentru o firmă din Baia Mare, din septembrie 2017. Înainte a condus un camion pentru o firmă din Ungaria. Gabriela avea două fetițe, de 13 și 11 ani, rămase acum în grija tatălui în localitatea natală, Jibou, Sălaj.


Ilie Năstase, primele declarații după ce a fost prins băut la volan și reținut câteva ore de polițiști


 

Comentarii