Filmarea postată pe rețelele de socializare chiar de bărbatul care a fost scuipat arată cum echipajul medical o preia pe femeia cu probleme, în timp ce autorul înregistrării le reproșează că au ajuns abia după trei ore de când a sunat la 112.

„Uitaţi, după trei ore au venit, asta e România noastră. Frumos. Cică sună la 112 că vine, omul moare, căci eu am apelat la Salvare. Omul moare şi vine după trei ore, după insistenţe, căci eu am apelat ca vecinul lor, eu sunt vecinul lor. Uitaţi-vă, unul care se taie pe mâini, vine Salvarea pentru un nemernic… pentru un bătrân, pentru un bătrân bolnav nu vine salvarea”, se aude în înregistrarea făcută de gălăţean.

Medicii o urcă pe pacientă în mașină, dar autorul filmării și șoferul ambulanței continuă schimbul de replici, cel de la volan cerându-i numele pentru a-i face plângere la poliție. „Băi, încetează, încetează că vin cagulaţii. Ia-l de aici… cum îl cheamă? Matale, spune-i numele că-i fac plângere. Îţi fac plângere”, spune şoferul ambulanţei, în timp ce realizatorul filmării îi răspunde: „Marian mă cheamă… faci plângere pentru ce? Pentru că veniţi când moare omul?… Ce să las, ce să las? Uite ce talent are! Mă şi ameninţă”.

Ambulanța pleacă din fața casei, întoarce, iar când ajunge în dreptul celui care îl filmează în continuare, șoferul ambulanței îl scuipă pe acesta pe geam.

Conducerea Serviciului Judeţean de Ambulanţă Galaţi a confirmat incidentul şi a anunţat că a început o anchetă internă pentru a stabili ce s-a întâmplat în timpul misiunii de la Scânteieşti, scrie Mediafax.

Citeşte şi:

7 superlecturi de weekend. De la operatoarea 112 care înjură o femeie romă bătută la părinții care își salvează fetele din mâinile proxeneților

O tânără din Covasna a născut în ambulanță, în drum spre spital

O femeie a fost accidentată pe o trecere de pietoni din Râmnic de o ambulanţă SMURD

După Marica, un alt fotbalist a fost prins de soţie cu amanta într-o cameră de hotel
GSP.RO
După Marica, un alt fotbalist a fost prins de soţie cu amanta într-o cameră de hotel
Horoscop 29 mai 2020. Săgetătorii sunt acum mai înțelepți și poate mai curajoși
HOROSCOP
Horoscop 29 mai 2020. Săgetătorii sunt acum mai înțelepți și poate mai curajoși