MENIU CAUTĂ
12 Sep. 2018 19:31

SOS copilăria! Septembrie, luna conștientizării cancerului la copii! Oferă o bucurie și salvezi o viață – iwonder.ro, o șansă în plus pentru copiii cu cancer!

Distribuie

O platformă de surprize te ajută să îmbini bucuria unui cadou cu ajutorul oferit copiilor grav bolnavi. Actul caritabil se transformă astfel în experiență de neuitat!

Luna septembrie este, la nivel internațional, luna conștientizării cancerului la copii. O statistică tristă pentru România arată faptul că  mai mult de 500 de copii sunt diagnosticați cu leucemie în fiecare an, iar jumătate dintre aceștia pierd lupta pentru viață. Misiunea platformei iwonder.ro este de a-i ajuta cu fonduri pe copiii cu diagnostic grav, prin intermediul Fundației Ringier. Zi de zi ne alăturăm acestei lupte și încercăm să contribuim la schimbarea acestei realități triste. Dar iwonder.ro luptă cu boala în mod original: nu cu tristețe, ci organizând experiențe minunate.

Urări video, antrenamente cu o echipă de fotbal, handbal sau baschet, cu un campion, cu un artist din zona muzicală, din televiziune sau teatru – chiar nu e greu să găsești ceva care se potrivește unui om drag. Norocoșii ar putea cânta cu Mihail, face karting cu Florin Ristei, găti cu Dana Rogoz, scrie versuri cu Irina Rimes sau evada dintr-un escape room alături de Adda.

Poți alege să oferi momente frumoase unor persoane dragi ție sau chiar acestor copii.  În ambele cazuri, platforma se ocupă de organizarea lor în cele mai mici detalii, iar banii sunt destinați tratamentelor facilitate de Fundație.

I wonder este singurul proiect care te ajută să donezi bani într-un mod atât de original, iar bucuria pe care o faci astfel este dublă. Nu lipsesc nici „cadourile magice”, acele obiecte care poartă autografele unor mari campioni sau vedete. Oricare ar fi cadoul pe care-l primesc, copiii vor prinde puteri noi pentru a lupta cu maladia.  În 2017 Fundația Ringier și I wonder au ajutat peste 40 de copii grav bolnavi.

Citește mai multe despre Cancer, Copii și iwonder pe Libertatea.

Comentarii