De Petre Dobrescu,

„Ce spune ministrul Cătălin Predoiu despre plagiatul ordinar al lui Bogdan Licu: „Cunosc și criticile care s-au adus, și acuzele. Invit pe toți să observe că nu există niciun verdict oficial al unei autorități competente în domeniu care să stabilească dacă domnul Licu a plagiat sau nu a plagiat. (…) a face judecăți înaintea acestui verdict dat de către instituția oficială a statului român, împuternicită cu această competență, ar fi după părerea mea o greșeală”. Wow, wow, domnu inginer! Păi, cum era la voi, la politicieni: să facă un pas în spate până se clarifică, să se retragă, domne, că planează suspiciuni. La procurori nu merge așa? Doar la populime?”, întreabă Pătraru.

De fapt, mai adaugă el, Predoiu nu face decât să urmeze instrucțiunile pe care le-a primit: „E clar, Cătălin Predoiu doar face pe prostul. Bogdan Licu i-a fost băgat pe gât și aia e, îl înghite cu fulgi cu tot. Îl doare în fund de competențe. Dacă e ordin, se execută”.

Citeşte şi:

Starea Libertății | Dragoș Pătraru, despre faptul că Violeta Alexandru nu s-a interesat de situația liftierei înainte să o concedieze: „Dar ce vă interesează, doamnă?”

Starea Libertății | Dragoș Pătraru, despre cazul de la Ditrău: “Da, se pare că atât de cretini sunt unii!”

Starea Libertății | Dragoș Pătraru, despre ministrul Sănătății: „Te face să te întrebi ce fel de doctor e ăsta”

Țiriac a anunțat live la TV ce sumă donează în criza coronavirus: „Ajutăm 40.000 de oameni”
GSP.RO

Țiriac a anunțat live la TV ce sumă donează în criza coronavirus: „Ajutăm 40.000 de oameni”

Horoscop 29 martie 2020. Fecioarele sunt preocupate de imagine
HOROSCOP

Horoscop 29 martie 2020. Fecioarele sunt preocupate de imagine