De Petre Dobrescu,

„Păi, și dacă legea spune, boss, că trebuie să stăm în carantină, ce-o mai zguduim atât? E lege! Sau e lege doar când ne convine nouă? Ani de zile ne arde justiția la ficați, dar când ne trezim față în față cu legea, dăm cu mașina peste ea”, spune Pătraru.

Pe de o parte, realizatorul arată că e bine că statul se ocupă de menținerea fenomenului sub control, iar pe de altă parte le atrage atenția celor care vor să fenteze regulile că îi pun în pericol pe cei dragi, pe apropiați.

„Dar nu vă e teamă că vă omorâți părinții sau bunicii? Dar nu vedeți că mor oameni? Adică de ce vi se pare o glumă? Și dacă vi se pare o glumă, care-i poanta, ca să zic așa? Sunt pe bune, bă, morții ăia”, mai spune Pătraru.

Citeşte şi:

Starea Libertății | Dragoș Pătraru, după anunțul ministrului Mediului cu privire la nivelul de poluare din București: „Ne-am speriat noi ca proștii, bă!”

Starea Libertății | Dragoș Pătraru, despre migrația politică: „Parcă-l văd pe penelist cum mână turma de jigodii de la ALDE”

Starea Libertății | Dragoș Pătraru, despre cine guvernează țara: „A devenit Curtea Constituțională cea mai șmecheră instituție”