De Flavius Toader,

Rachetele au fost lansate asupra bazei militare din Irak ca răspuns la uciderea de către SUA a generalului iranian Qassem Soleimani.

Leziunile cerebrale traumatice sunt leziuni fizice care nu sunt neapărat vizibile sau evidente imediat.

Pentagonul a anunţat că unii dintre aceşti soldaţi s-au întors deja la serviciul militar în Irak, însă câţiva au fost duşi în alt ţări la tratament, inclusiv în Germania şi chiar înapoi în SUA, pentru cazurile mai grave.

Preşedintele american Donald Trump a declarat iniţial că niciun soldat american nu a fost rănit în timpul atacului.

Atunci când a fost întrebat cu privire la această problemă în timpul Forumului Economic Mondial de la Davos, săptămâna aceasta, el a afirmat că tipurile de leziuni suferite de soldaţi în Irak nu au fost foarte grave.

”Am auzit că au dureri de cap și alte lucruri. Nu le consider răni serioase, în comparație cu alte răni pe care le-am văzut”, a spus Trump.

Veteranii Americani din Irak și Afganistan, o asociație non-profit, a atacat declarațiile întârziate ale oficialilor.

”Este un lucru important. Cetățenii americani trebuie să aibă încredere că guvernul va oferi informații despre fiii și fiicele noastre. Nimic nu este mai serios și mai sfânt”, a spus fondatorul organizației, Paul Rieckhoff.

Citeşte şi:

Gheorghe Mărmureanu, precizări importante despre cutremurul din Turcia. Ce se poate întâmpla în România

Coronavirusul a ucis 41 de oameni și se extinde rapid. Aproape 1300 de cazuri în China, 237 în stare critică. Pacienți confirmați în alte 11 țări

Veste rea pentru Dincă. Câţi bani datorează criminalul Primăriei din Caracal

Anamaria Prodan încheie „telenovela” rupturii de Laurențiu Reghecampf: „Eram divorțată de doi ani și locuiam în aceeași casă”
GSP.RO

Anamaria Prodan încheie „telenovela” rupturii de Laurențiu Reghecampf: „Eram divorțată de doi ani și locuiam în aceeași casă”

Horoscop 18 februarie 2020. Săgetătorii trec de la teorie la practică
HOROSCOP

Horoscop 18 februarie 2020. Săgetătorii trec de la teorie la practică