Mergi direct la conținut »
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe

Sub care ai vrea să-ţi lase Moşul darurile? Iată care sunt cei mai frumoşi brazi de Crăciun din lume

De Andreea Ciocanel,

Bolivia. În faţa primăriei din oraşul La Paz, bolivienii au ridicat un brad făcut în întregime din materiale reciclabile şi decorat cu un şirag de luminiţe lung de un kilometru.
SUA. Oraşul Houston s-a transformat într- un adevărat spectacol de lumini, aici având loc Festivalul Magic Winter Lights Show, unde tronează un brad impresionant, înalt de 20 de metri, luminat în verde.
Australia. La Melbourne au ridicat un brad de Crăciun de 10 metri, realizat din 500.000 de piese de lego şi 3.500 de leduri. Chris Steininger, cel care l-a asamblat, spune că a lucrat la el în jur de 2.000 de ore.
Liban. În oraşul Zgharta, lângă lacul Bnachii, a fost amplasat un brad spectaculos, cel mai înalt din Liban: măsoară 37 de metri şi e realizat din 15 tone de fier. Are şi o scară pe care se poate urca până în vârf!
Polonia. La Cracovia s-a instalat încă de la sfârşitul lunii noiembrie o adevărată atmosferă de sărbătoare, odată cu deschiderea Târgului de Crăciun. Vedetă este bradul uriaş, decorat cu luminiţe albastre şi globuri uriaşe făcute tot din luminiţe, dar roşii. Ce n-ar da steliştii să aibă ei bradul ăsta!
Ungaria. la Budapesta, în faţa Basilicii St. Stephen, a fost ridicat un brad parcă desprins dintr- un basm, luminat de mii de leduri albastre şi albe. Acesta atrage în fiecare seară o mulţime de localnici şi de turişti care vin să îl admire.
Brazilia. Aprinderea bradului de Crăciun este al treilea cel mai mare eveniment anual din ţară, după Carnavalul de la Rio şi petrecerea de Revelion de pe plaja Copacabana. Cum sunt maeştri în spectacol, brazilienii au încercat să iasă din tipare şi au ridicat un brad plutitor în laguna Rodrigo de Freitas din Rio de Janeiro. Are o înălţime de 85 de metri şi a intrat în Cartea Recordurilor.
Coreea de Sud. Asiaticii au sperat să câştige nu doar titlul de cel mai frumos brad, ci şi pe cel de cel mai înalt pom de Crăciun, dar brazilienii le-au luat faţa. Lângă primăria din Seul a fost ridicat un brad de 35 de metri, superb colorat în mov şi argintiu.
Anglia. Londonezii au ieşit din tipare, cu un brad de 2,5 metri din… ciocolată. Deliciosul pom de Crăciun a fost realizat de un cofetar cu experienţă şi a fost expus în piaţa de Crăciun Spitalfields din capitala Angliei.

RECOMANDĂRI
Dani Coman s-a bătut cu interlopii în lupte ilegale de tipul Fight Club. Incredibil cine era promoterul
GSP.RO
Dani Coman s-a bătut cu interlopii în lupte ilegale de tipul Fight Club. Incredibil cine era promoterul
Horoscop 4 iunie 2020. Scorpionii vor învăța lucruri noi, Capricornii au parte de schimbări majore ale intereselor
HOROSCOP
Horoscop 4 iunie 2020. Scorpionii vor învăța lucruri noi, Capricornii au parte de schimbări majore ale intereselor
Close
Închide
  Close