Mergi direct la conținut »
Sute de mașini cumpărate pentru a plimba liderii mondiali la summitul Apec din Papua Noua Guinee au dispărut
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > Sute de mașini cumpărate pentru a plimba liderii mondiali la summitul Apec din Papua Noua Guinee au dispărut

Sute de mașini cumpărate pentru a plimba liderii mondiali la summitul Apec din Papua Noua Guinee au dispărut

Poliția din Papua Noua Guinee caută aproape 300 de mașini, care au fost împrumutate oficialilor în timpul summitului de cooperare economică din Asia-Pacific de anul trecut (Apec), scrie BBC News.

O flotă de mașini de lux a fost achiziționată pentru a fi folosită în transportarea liderilor mondiali. Dar acum, la luni bune după eveniment, un comandant al poliției naționale a declarat că 284 dintre ele lipsesc.

Printre mașinile care nu au fost returnate se află Toyota Landcruiser, Forduri, Mazda si Mitsubishi Pajeros, a declarat superintendentul Dennis Corcoran.

Pentru a găsi mașinile a fost creată o unitate specială de polițiști care urmează să caute mașinile prin capitala țării.

„284 dintre vehicule care au fost date personalului pentru a le utiliza pe perioada Apec nu au fost returnate încă”, a declarat oficialul citat de Reuters.

Din fericire, cele mai scumpe mașini, 40 de Maserati în valoare de peste 100.000 de dolari fiecare și trei Bentley au fost localizate, a adăugat polițistul.

Potrivit oficialilor, nouă dintre mașinile dispărute au fost furate, iar unele au fost dezasamblate. Altele au fost returnate „destul de grav avariate”.

Liderii țării din Pacificul de Sud au sperat că organizând conferința globală vor atrage investiții. Dar găzduirea evenimentului a stors țara de resurse și a fost nevoie de intervenția altor țări pentru a putea duce Apec la bun sfârșit.

Are 23 de ani și a dat lovitura cu o afacere unică în România! Ideea genială din care s-a îmbogățit
Recomandări

Are 23 de ani și a dat lovitura cu o afacere unică în România! Ideea genială din care s-a îmbogățit

Australia, SUA și Noua Zeelandă au trimis forțe speciale pentru a se asigura că participanții vor fi în siguranță.


Citește și: 

Falsul medic ginecolog de la Spitalul Județean Ilfov n-a dat Capacitatea, a intrat la liceu cu media 1,68 și s-a retras din școală în clasa a IX-a! Mărturii ale pacientelor operate de ea

Ministerul Sănătății confirmă investigația Libertatea despre falsul medic ginecolog: „Diploma de licență și actul de rezidențiat sunt false!”

Rețeaua doctorilor falși se extinde și în spitale publice! O femeie de 30 de ani și-a inventat o diplomă de medic și lucrează de 10 ani la Secția de Ginecologie a Spitalului de Urgență Ilfov!


 

Close
Închide
  Close