Preşedintele ALDE, Călin Popescu-Tăriceanu, arată că premierul Ludovic Orban “dispreţuieşte” industria ospitalităţii şi “sacrifică” zeci de mii de locuri de muncă din acest sector.

“Guvernul Orban a hotărât, cu de la sine putere, sacrificarea industriei ospitalităţii şi sacrificarea a zeci de mii de locuri de muncă. Acesta este rezultatul amânării redeschiderii restaurantelor, moment ce era aşteptat să se întâmple de la 1 iulie. Asta le-a promis Guvernul Orban reprezentanţilor acestui domeniu, angajatorilor şi angajaţilor, familiilor acestora”.

Călin Popescu Tăriceanu

Liderul ALDE mai spune că mulţi antreprenori şi-au pus speranţele în vorbele aruncate în vânt de Guvern şi “au sperat că Orban şi gaşca lui se vor ţine de cuvânt şi îşi vor putea redeschide afacerile”.

“Pe baza acestor promisiuni au ţinut cu dinţii de angajaţii pe care îi aveau, chiar plătindu-i din propriul buzunar”, a afirmat Tăriceanu, marţi, pe Facebook.

Potrivit lui Tăriceanu, numărul de cazuri confirmate cu COVID-19 este dependent de numărul testărilor efectuate.

“Este de mirare că atunci când testezi mai mult o să ai mai multe persoane testate pozitiv? Ştie cineva cum şi unde testează sau cum dau rezultatele? Ştim cu toţii cazuri de decese care au fost raportate după 2-3 săptămâni de la momentul în care s-au produs. Probabil că la fel e şi cu testările, scot rezultatele din joben pe modelul hocus-pocus”, a spus Tăriceanu.

Liderul ALDE acuză GUvernul că “a introdus deja softul de la alegeri în care nu contează cine votează, ci contează doar cine numără”.

“La fel şi aici, nu contează ce şi pe cine testezi, ci contează cine raportează. Concluzia este una singură: de când a început să bea singur în birou, Ludovic a început să urască restaurantele”, a adăugat Tăriceanu.

Ministrul sănătății a declarat, la Digi24, că cea de-a patra etapă a ridicării restricțiilor, care ar fi trebuit să aibă loc pe 1 iulie, va fi amânată, din cauza creșterii alarmante a cazurilor COVID-19 în România.


Mario Mutu locuieşte în Italia cu mama lui şi face 18 ani anul acesta. Iată cât de mult a crescut fiul cel mare al lui Adi Mutu și cât de frumos este!
PARTENERI - GSP.RO
Mario Mutu locuieşte în Italia cu mama lui şi face 18 ani anul acesta. Iată cât de mult a crescut fiul cel mare al lui Adi Mutu și cât de frumos este!
Horoscop 7 iulie 2020. Berbecii simt nevoia să se apropie de cei mai speciali dintre prietenii lor
HOROSCOP
Horoscop 7 iulie 2020. Berbecii simt nevoia să se apropie de cei mai speciali dintre prietenii lor
RECOMANDĂRI