Mergi direct la conținut »
Teo Trandafir, mesaj de susținere pentru Andreea Bălan. "Sunt un om care a trecut pe lângă moarte și știu cum e"
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Teo Trandafir, mesaj de susținere pentru Andreea Bălan. "Sunt un om care a trecut pe lângă moarte și știu cum e"

Teo Trandafir, mesaj de susținere pentru Andreea Bălan. „Sunt un om care a trecut pe lângă moarte și știu cum e”

Prezentatoarea de televiziune Teo Trandafir este alături de Andreea Bălan, care se află la terapie intensivă la clinica unde a dat naștere celui de-al doilea copil. Moderatoarea a transmis un mesaj emoționant într-un live pe care l-a făcut pe pagina sa de Facebook.

De Dana Aramă,

 

„Acum sper să ne putem ruga împreună pentru Andreea Bălan, care sigur se simte bine, sunt convinsă că se simte bine, dar un gând bun eu cred că nu supără pe nimeni.

Departe de a fi neapărat un admirator personal al Andreei, sunt un om care a trecut pe lângă moarte și știu cum e și din punctul acesta de vedere o înțeleg foarte bine și sunt lângă ea sută la sută, așa cum sigur sunteți și voi, chiar dacă îi apreciați sau nu activitatea profesională care, de data asta, chiar nu contează.
Nu mai contează nimic. Vrei să dai naștere unui copil și aproape te duci pe lumea cealaltă. Toată, dar toată lumea, cred că ar trebui să fie lângă tine. Toată lumea ar trebui să te susțină din toată inima”, a spus Teo Trandafir.

Andreea Bălan a ajuns la spital în cursul zilei de luni, fiind programată pentru naștere prin cezariană. În timpul procedurii medicale, vedeta a suferit un stop cardio-respirator, după cum a anunțat soțul acesteia pe Facebook. În prezent, Andreea Bălan se află la terapie intensivă, dar starea ei este stabilă, potrivit medicilorAndreea Bălan a fost vizitată la spital de familie, dar și de fosta ei colegă din trupa Andre, Andreeea Antonescu.

Citește și: VIDEO | Protest inedit al unui om de afaceri din Bucovina. A construit primul metru de autostradă din Moldova, între Putna și Voroneț

 

Close
Închide
  Close