De Cristian Anton,

Clipurile ISIS postate pe TikTok arată luptători înarmați și cadavre, pe fondul sonor al unor cântece care glorifică Statul Islamic.

Unele video-uri sunt destinate în special fetelor, folosind termeni precum ”iubitoare de jihad”, prezentați de femei care spun că ”mândre de a fi jihadiste”.

Clipurile ISIS folosesc filtrele TikTok, cu stele și inimioare, astfel încât să fie văzute până la capăt.

Oficialii aplicației care se bucură de un succes semnificativ în rândul tinerilor spun că au șters până acum mai bine de 20 de conturi create de ISIS și vor continua să facă acest lucru.

Propaganda teroristă nu are permisă în niciun fel pe TikTok. Ștergem permanent astfel de conturi, imediat după ce le identificăm și vom continua să dezvoltăm sisteme de control și mai stricte pentru a detecta activitățile suspecte.

Reprezentant TikTok:

”Este o industrie mondială, complicată de actori răi care încearcă mereu să treacă de măsurile de protecție, dar avem o întreagă echipă dedicată înlăturării comportamentelor nepotrivite de pe TikTok”, a declarat un reprezentant al rețelei.

Aplicația TikTok permite crearea de clipuri de maxim 15 secunde, în care poți să inserezi orice melodii și imagini, cu folosirea filtrelor puse la dispoziție.

TikTok are deja peste 500 de milioane de membri în toată lumea, majoritatea în China și este adresată în special tinerilor.  

Citeşte şi:

Școlile și liceele de stat au cu 111.000 de elevi mai puțin decât în 2015. Peste 4.400 de clase „s-au evaporat” în patru ani

25 de copii români, din lotul de karate juniori, prinși în mijlocul violențelor din Santiago de Chile. Mărturie din infernul sud-american: “Studenții bat cu linguri în tigăi în fața tancurilor”

Raportul MCV. Guvernul a avut „intenția” de a o împiedica pe Kovesi să candideze la funcția de procuror-șef la Parchetul European

Americanii au calculat care va fi prima zi în care nu vor mai exista decese cauzate de COVID-19
GSP.RO

Americanii au calculat care va fi prima zi în care nu vor mai exista decese cauzate de COVID-19

Horoscop 10 aprilie 2020. Berbecii pot tulbura atmosfera din familie
HOROSCOP

Horoscop 10 aprilie 2020. Berbecii pot tulbura atmosfera din familie