De Geo Berciu,

Un sfert dintre fanii intervievaţi spun că au făcut sex cu o persoană necunoscută, 21% spun că au consumat droguri şi 13% spun că s-au implicat într-o bătaie.

Acest comportament pare să treacă dincolo de graniţa dintre generaţii. Astfel, în rândul fanilor de vârstă mijlocie (45-54 ani), 9% au recunoscut că au consumat droguri în timpul acestor festivaluri, 20% au băut alcool în exces, 10% au făcut sex cu o persoană necunoscută şi 2% s-au lăsat implicaţi într-o bătaie – unii dintre ei chiar au recunoscut că au ars corturile altor persoane. Studiul a fost realizat de MSN.co.uk.

Potrivit aceluiaşi studiu, britanicii vor cheltui, în medie, 423,01 lire sterline la festivalurile muzicale din această vară – o sumă care face ca aceste evenimente să fie considerate a fi „prea scumpe” pentru 60% dintre tinerii în intervalul de vârstă 18-24 ani.

George McKay, profesor de Studii Culturale la Universitatea Salford, spune că eliminarea inhibiţiilor în timpul unui festival reprezintă ceva care ţine de „natura umană”.

Nici chiar trupa „The Rolling Stones” nu li se pare atât de interesantă

În ciuda faptului că trupa „The Rolling Stones” va fi cap de afiş la ediţia din acest an a Festivalului Glastonbury, iar trupa The Stone Roses va fi cap de afiş la Festivalul Isle of Wight, doar 45% dintre fani spun că vor merge acolo pentru muzică.

Ceilalţi afirmă că sunt atraşi de atmosfera specială creată la astfel de concerte, de şansa de a-şi face prieteni şi de posibilitatea „de a scăpa de rutina din viaţa de zi cu zi”.

În total, 47% dintre fani spun că au făcut la aceste festivaluri lucruri pe care „nu s-ar gândi niciodată să le facă în afara universului festivalier”. Pentru fanii din segmentul de vârstă 35-44 ani, acest procent este de 50%, potrivit Mediafax

Anamaria Prodan i-a înnebunit pe britanici cu ultima aparitie pe Instagram. Ce au scris jurnalistii din Anglia despre romanca
GSP.RO

Anamaria Prodan i-a înnebunit pe britanici cu ultima aparitie pe Instagram. Ce au scris jurnalistii din Anglia despre romanca

Horoscop 26 ianuarie 2020. Berbecii au parte de o zi deosebit de agreabilă
HOROSCOP

Horoscop 26 ianuarie 2020. Berbecii au parte de o zi deosebit de agreabilă