Mergi direct la conținut »
Toată lumea afară, la țigară! Tinerii din București au mutat distracția în fața cluburilor FOTO
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Toată lumea afară, la țigară! Tinerii din București au mutat distracția în fața cluburilor FOTO

Toată lumea afară, la țigară! Tinerii din București au mutat distracția în fața cluburilor FOTO

Miezul nopții, momentul în care a intrat în vigoare legea antifumat, i-a prins pe mulți petrecăreți deja în fața cluburilor din Centrul Vechi al Bucureștiului.

De Bogdan Coroamă,

fumat (3)

Prevăzători, mulți patroni de baruri și restaurante au preferat să scoată scrumierele din cluburi încă din timpul zilei, așa că seara, clienții au aflat că nu mai pot fuma în interior, chiar dacă mai erau câteva ore până la intrarea în vigoare a legii antifumat.

fumat (1)

Unii au scos în fața barurilor și o masă sau câteva scaune așa că, ușor-ușor, distracția s-a mutat afară. La miezul nopții, străzile din Centrul Vechi arătau de parcă ar fi fost în timpul unei super-petreceri.

fumat (4)

Pentru a le face viața mai ușoară clienților, unii patroni le ofereau chiar și pături sau au scos afară lămpi pentru încălzire.

În acest timp, polițiștii locali patrulau pe străzi și trăgeau cu ochiul pe geam pentru a se asigura că nu se fumează în incinta vreunui bar.

foto: Bogdan Coroamă, Robert Hanciarec

Close
Închide
  Close