De Elena Petre,

”Președintele Iohannis a spus, recent, că așteaptă o analiză într-o săptămână care să privească activitatea structurilor conduse de Raed Arafat. E imposibil! Cineva dintre cei de acolo trebuie să-i spună că nu ar fi serioasă o analiză atât de rapidă, nu-mi dau seama de ce tremură toți în fața președintelui. Nu poți face o analiză serioasă pe instituții atât de complexe într-o săptămână. Vorbim despre SMURD, UPU, Pompieri, Dispecerate și Departamentul pentru Situații de Urgență, vorbim despre zeci de mii de oameni care lucrează aici și despre sute de mii de români care primesc îngrijiri sau au nevoie de ajutor”, a  spus Cătălin Tolontan astăzi de dimineață, la emisiunea ”Deșteptarea” de la Europa FM.

Vlad Petreanu, unul dintre realizatorii emisiunii matinale, l-a întrebat pe Tolontan dacă nu crede că imaginea lui Raed Arafat a ajuns să afecteze posibilitatea instituțiilor de a-și îndeplini obiectivele. 

”Ca om care conduci, dacă ajungi în această situație, te dai la o parte. Asta se întâmplă și la oamenii politici. Nu cumva e Raed Arafat în această situație?”, a întrebat Petreanu.

”E adevărat că a apărut o problemă, dar, teoretic, Raed Arafat nu e om politic chiar dacă unele dintre reacțiile sale din ultima vreme au semănat cu cele ale politicienilor”, a răspuns jurnalistul Libertatea & GSP.

Dacă președintele cere o analiză rapidă a lui Raed Arafat, într-o săptămână, cum ar fi reacționat profesorul de la Sibiu Klaus Iohannis, dacă inspectoratul l-ar fi pus să-și facă o analiză a activității din ultimii 10 ani într-o săptămână?!

Cătălin Tolontan:

Ministrul de Interne a anunțat că se va face un audit la nivelul fiecărei structuri din minister, inclusiv Departamentul pentru Situaţii de Urgenţă, şi a spus că „această evaluare este la baza unor decizii care pot să-l implice” şi pe Raed Arafat, şeful organismului.

Anterior, Raed Arafat a spus că va pleca din țară dacă va fi demis de la conducerea Departamentului pentru Situații de Urgență.

După Marica, un alt fotbalist a fost prins de soţie cu amanta într-o cameră de hotel
GSP.RO
După Marica, un alt fotbalist a fost prins de soţie cu amanta într-o cameră de hotel
Horoscop 29 mai 2020. Săgetătorii sunt acum mai înțelepți și poate mai curajoși
HOROSCOP
Horoscop 29 mai 2020. Săgetătorii sunt acum mai înțelepți și poate mai curajoși