MENIU CAUTĂ

Nicolae Bacalbașa crede că toți demonstranții care au depus plângeri împotriva Jandarmeriei ar trebui sancționați

Distribuie

Toți demonstranții care au depus plângeri împotriva Jandarmeriei ar trebui sancționați, crede deputatul PSD Nicolae Bacalbașa. Acesta crede că demonstranții și-au asumat toate riscurile pentru că au participat la o demonstrație ilegală, iar excesul de forță al jandarmilor ar trebui să fie înțeles, acolo unde a existat, pentru că aceștia au văzut că le sunt linșați doi colegi.

Demonstranții care au depus plângeri împotriva jandarmilor trebuie să fie amendați, este de părere deputatul Bacalbașa, pentru că au ales să rămână în Piață, după somațiile Jandarmeriei de părăsire a zonei

„Deci ce s-a întâmplat acolo, au fost câteva sute, până la o mie de profesioniști perfect pregătiți, poate mai bine pregătiți decât jandarmii, care au avut sprijinul activ și conștient al așa-zișilor demonstranți pașnici. Oricum, toți cei care au depus plângeri, din punctul meu de vedere, ar trebui imediat sancționați pentru trei lucruri: participare la o demonstrație ilegala, conform legii românești, participare la o demonstrație după orele 21.00 și o rămânere în această zonă, după ce Jandarmeria a emis toate avertizările legale imperative de părăsire a zonei”, a declarat Bacalbașa.

Mai mult, excesul de violență al jandarmilor la protestele din 10 august este perfect explicabil din punct de vedere uman, a susținut deputatul PSD Nicolae Bacalbașa, care a făcut o paralelă între evenimentele din Piața Victoriei și confruntările din Fâșia Gaza, relatează bzi.ro.


Ce spune Liviu Dragnea despre protestele din 10 august: „Era organizare paramilitară. A fost o tentativă de lovitură de stat”


 

Citește mai multe despre Nicolae Bacalbaşa și Diaspora pe Libertatea.

Comentarii