MENIU CAUTĂ
07 Dec. 2018 10:34

Traian Băsescu, atac la adresa lui Liviu Dragnea: „Nu mai controlează guvernul și majoritatea parlamentară”

Distribuie

Fostul președinte al României, Traian Băsescu, a scris, pe Facebook, că șeful camerei deputaților, Liviu Dragnea, nu mai controlează Guvernul și majoritatea parlamentară și nu mai poate pleca de șefia PSD pentru că vrea el, ci va pleca pentru că a fost dat afară.

„Daddy pare a nu înţelege nimic! Dragnea nu mai controlează în momentul de faţă nici guvernul, nici grupurile parlamentare, nici majoritatea parlamentară şi nici partidul al cărui preşedinte crede că mai este.

Sunt ultimele zile când Dragnea mai poate pleca din fruntea PSD pentru că vrea el. Peste câteva săptămâni va fi prea târziu şi va pleca pentru că a fost dat afară. Până şi pesediştii au început să priceapă ce dezastru a însemnat supunerea oarbă faţă de Dragnea pentru partid, pentru guvern şi pentru ţară. Dragnea, pleacă acum!”, a scris fostul șef al statului pe pagina sa.

Băsescu i-a transmis lui Dragnea să-l ia cu el „și pe marele gânditor (Darius) Vâlcov”.

Reamintim că pe 3 decembrie, opoziția anunța că PSD și ALDE au pierdut majoritatea în Camera Deputaților, după ce patru social-democrați au demisionat din partid și s-au alăturat formațiunii lui Victor Ponta.


CITEȘTE ȘI: Ce au descoperit legiştii pe trupurile poliţistului şi a iubitei sale, găsiţi morţi în casă la Oraviţa


FOTO: EPA

Comentarii