MENIU CAUTĂ
, de Mihai Niculescu

Traian Băsescu, despre posibila candidatură la europarlamentare. „În politică am făcut mereu ce trebuie, nu ce mi-a plăcut”

Distribuie

Fostul președinte al României, Traian Băsescu, nu a confirmat dar nici nu a infirmat informația că va fi cap de listă la alegerile europarlamentare. Aflat în fruntea Partidului Mișcarea Populară, Băsescu a spus că în politică a făcut mereu ce a trebuit, nu ce i-a plăcut.

Traian Băsescu a vorbit marți seară, la Realitatea TV, despre posibila sa candidatură la alegerile europarlamentare, în fruntea partidului pe care îl reprezintă, PMP.

Eu decizia am luat-o dar e o chestiune internă și voi decide după niște pași care se întâmplă sau nu se întâmplă în partid, să fie clar. Fiți sigură că voi face ce trebuie. În politică am făcut mereu ce trebuie, nu ce mi-a plăcut”, a spus Traian Băsescu.


Citește și: Partidele europene de dreapta au aceleași obiective ca socialiștii, dar vor să le atingă în moduri diferite. „Salarii egale în Est și Vest” versus „Aceleași standarde de viață în toate țările”


 

Citește mai multe despre Traian Băsescu și Alegeri pe Libertatea.

Comentarii