Trei tineri care mergeau să se înscrie la Școala de Agenți de Poliție din Câmpina au trecut prin momente teribile. Ei au fost salvați, joi, de jandarmii din Dâmbovița, după ce s-au răsturnat cu mașina. Tinerii ajunseseră pe un drum ocolitor din pricina unei erori a GPS-ului, a anunțat mediafax.
Potrivit Jandarmeriei Dâmbovița, jandarmii și polițiștii au intervenit pentru sprijinirea a trei tineri din Craiova, după ce autoturismul în care se aflau a derapat pe un drum care face legătura între localitățile Vișinești, județul Dâmbovița și Adunați, județul Prahova.
Tinerii intenționau să ajungă la Câmpina pentru a se înscrie la Școala de Agenți de Poliție, însă au fost direcționați greșit de GPS.

Jandarmii i-au dus până la Moreni

 „Din cauza unei erori de GPS au fost direcționați cu autovehiculul pe un drum ocolitor, iar condițiile meteo nefavorabile și neadaptarea vitezei au condus la producerea evenimentului. Tinerii se aflau în afara oricărui pericol, iar autoturismul a fost repus pe carosabil cu ajutorul unui buldoexcavator aparținând primăriei din localitate”, arată sursa citată.
Tinerii au fost însoțiți de jandarmi până în Moreni, de unde și-au continuat drumul spre Câmpina.