De Mihai Niculescu,

Bărbatul a vrut să facă o glumă care să fie imortalizată în albumul de vacanță, dar, din păcate, aceasta s-a sfârșit tragic. Din cauza greutății, barca s-a înclinat mult pe spate și toate cele patru persoane aflate în ea au căzut în apă. Ghinionistul care a vrut să își facă un selfie a fost însă tăiat de elicea motorului și a murit. Barca a trecut pur și simplu peste el, relatează Știrile ProTV.

Celelalte persoane au scăpat cu viață. “A căzut în apă şi l-a tăiat cu elicea. Doi inși mai erau” a povestit un martor.

“Când e în barcă, e ca acasă la el. Sunt căpoși cu rachiu. În primul rând nu se ridică în picioare aşa brusc, e ca şi cum ai sări din maşină” a spus un localnic.

“Un bărbat a fost găsit în stop cardio-respirator. S-au efectuat manevre o oră şi 20 de minute. Prezenta un traumatism pe hemitorace şi membru” a precizat Rodica Ştefănia Agavriloaei, medicul care a intervenit de urgență la accident.

Proprietarul pensiunii susţine că turiştii petrecuseră până la patru dimineaţa. Localnicii se plâng că deseori oaspeţii nu țin cont de sfaturile lor atunci când ies pe canale, iar riscul de accidente este mare.

Turiştii au plecat la pescuit pe lacul Isac în jurul orei 9. 30, împreună cu proprietarul pensiunii în care erau cazaţi şi care era la cârmă. El nu a avut timp să reacționeze pentru a preveni nenorocirea.

Acesta va rămâne fără permisul de conducere al ambarcațiunii.

Citeşte şi:

Mort cu mort | Despre declarația lui Iohannis, care a dat vina pe guvernarea PSD pentru accidentul din Ialomița

STUDIU | Copiii mințiți de părinți devin la rândul lor adulți care mint mai mult. „Te las aici”, „Chem poliția” și alte minciuni care lasă urme adânci în conștiința celor mici

Ne apărăm copiii | Dosarul șoferului de microbuz școlar din Dobrun acuzat că pipăia eleve a fost redeschis. Șeful Parchetului Tribunalului Olt spune că procurorul de caz a ”examinat superficial” acuzația de agresiune sexuală

Poza nevăzută până acum de public: „Ponta, Dragnea, Gino, Hagi și ghidul neoficial al influențelor politice oculte din Liga 1”
GSP.RO
Poza nevăzută până acum de public: „Ponta, Dragnea, Gino, Hagi și ghidul neoficial al influențelor politice oculte din Liga 1”
Horoscop 29 mai 2020. Săgetătorii sunt acum mai înțelepți și poate mai curajoși
HOROSCOP
Horoscop 29 mai 2020. Săgetătorii sunt acum mai înțelepți și poate mai curajoși