12 Oct. 2017 15:31 , de Cristian Burcioiu

Ultima găselniță printre hoții care fură din magazine. Obiectele furate sunt scoase lejer, chiar pe sub nasul casierilor și al paznicilor

Distribuie

Ca să nu le stea norocul într-o lume a infractorilor aflată într-o continuă mișcare, doi indivizi - rude prin alianță -, au pus în practică ultima găselniță printre hoții care fură din magazine. Aurel și Tudor Iamandi scoteau  obiectele furate chiar pe sub nasul angajaților. Cum? Lipeau pe ele stickere care dovedeau, chipurile, că respectivele produse ar fi fost cumpărate din alte locuri.

După ce au tatonat o vreme piața prin mai multe magazine, cei doi cumnați în vârstă de 42 de ani și, respectiv, 33 de ani s-au orientat către un centru comercial din sectorul 5 al Capitalei. Înarmați cu etichete adezive cu inscripția 'security', Aurel și Tudor s-au dus glonț către rafturile cu electrocasnice de unde și-au ales, după pofta inimii lor,  produse pe ale căror cutii au lipit apoi etichetele care arătau că ar fi fost cumpărate din alte  magazine. La casă nimeni nu a bănuit nimic. Nici măcar agenții de pază nu s-au sesizat că cei doi cumnați fură la drumul mare. Asta cel puțin o perioadă până când cineva a observat că, deși produsele lipsesc de pe rafturi, contravaloarea lor nu se regăsește în casele de marcat.

Cumnații care foloseau ultima  găselniță în lumea hoților puneau stickere 'security' pe obiectele furate

Filați de polițiștii Secției 18, Aurel și Tudor Iamandi au fost prinși exact în momentul în care își etichetau cu stickere 'security' alte produse care, probabil, le lipseau din dotare: un storcător de fructe și o stație de călcat (fier de călcat și stativul aferent). Când au tras linie, reprezentanții magazinului au realizat că bărbații care foloseau ultima găselniță printre hoți care fură din magazine le făcuseră o pagubă de 3.200 de lei, bani care au fost însă recuperați de polițiștii Secției 18. Chiar și așa, inventivii cumnați s-au ales cu dosare penale pentru înșelăciune.

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Horoscop 21 august 2018. Fecioarele au parte de o zi delicată
Loading...
Comentarii