Mergi direct la conținut »
Un actor în vârstă de 87 de ani divorțează de soția cu 60 de ani mai tânără dintr-un motiv surprinzător
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > Un actor în vârstă de 87 de ani divorțează de soția cu 60 de ani mai tânără dintr-un motiv surprinzător

Un actor în vârstă de 87 de ani divorțează de soția cu 60 de ani mai tânără dintr-un motiv surprinzător

Un actor în vârstă de 87 de ani din Rusia a decis să divorțeze de soția sa cu 60 de ani mai tânără. Motivul? Tânăra de 27 de ani refuză să întrețină relații sexuale cu el, relatează Metro.co.uk.

Ivan Krasko este un actor foarte cunoscut în Rusia, unde a jucat în mai mult de 140 de roluri. În urma cu trei ani, el s-a căsătorit cu Natalia Krasko, care este cu 60 de ani mai tânără decât el. La scurt timp de la mariaj, tânăra a început să refuze contactul sexual, susținând că îi este frică să rămână însărcinată. Soțul ei susține că ea era chiar îngrijorată de faptul că nu vor avea suficienți bani pentru a-și crește copilul.

Motivele invocate de tânără nu sunt pe placul soțului ei celebru, care anul trecut spunea că-și dorește un copil. Acum, Ivan a decis să divorțeze de Natalia. Tânăra a aflat despre intențiile soțului ei atunci când se afla în vacanță în Spania.

Cât despre Ivan, acesta a spus că intențioenază să se împace cu fosta sa soție, cea de-a treia soție, alături de care are doi băieți.


Citește și:

EXCLUSIV/ Adevărul din spatele carierei de fotomodel. O tânără din România strălucește la Milano: „Ți se refuză un job dacă ai cu jumătate de centimetru în plus pe șolduri”

Close
Închide
  Close