Mergi direct la conținut »
Un adolescent din Teleorman a făcut live pe Facebook în timp ce amenința un copil cu cuțitul! Răspunsul Poliției
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Un adolescent din Teleorman a făcut live pe Facebook în timp ce amenința un copil cu cuțitul! Răspunsul Poliției

Un adolescent din Teleorman a făcut live pe Facebook în timp ce amenința un copil cu cuțitul! Răspunsul Poliției

Poliţia îl cercetează pe un adolescent din Roşiorii de Vede, județul Teleorman, fiind acuzat de violenţă în familie. Acesta, anul trecut, la începutul lui decembrie 2018, a făcut un LIVE pe Facebook în care îndreaptă un cuţit spre un bebeluş, încercând să obţină cât mai multă atenţie din partea internauţilor.

De Dragoș Tănase,

În acest sens, chiar amenința că se va sinucide dacă numărul celor ce-l urmăresc nu ajunge la 400 şi ia în braţe un bebeluş, după care îndreaptă un cuţit spre el.

„Acum îl omor, mi-e milă de el, dar n-am ce să fac”, spunea el, atunci.

Unii useri i-au spus să lase copilul în pace, iar alţii chiar au distribuit postarea cu intenţia ca Poliţia să se sesizeze.

„E din Teleorman, Roşiori de Vede. A făcut live cu cuţitul îndreptat spre copil. Da-ţi mai departe să fie prins”, astfel suna unul dintre mesajele distribuite pe Facebook.

Ulterior, imaginile au fost şterse de pe Facebook.

„Având în vedere rezultatele verificărilor efectuate de organele de cercetare penală din cadrul acestei unităţi de poliţie s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârşirea infracţiunii de violenţă în familie. Persoanele reprezentate în fotografia anexată au fost identificate”, este răspunsul Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Teleorman, din 28 ianuarie, la solicitarea Adevărul din 8 decembrie.

Tot în decembrie 2018, dar în Londra, un bărbat a fost filmat în timp ce a amenințat cu cuțitul pasagerul unei mașini!

FOTO – Adevărul via Facebook.com


Citește și… VIDEO/ Urmăriți „Uranissima”, emisiunea prezentată de Urania. Previziuni pentru săptămâna 4-10 februarie 2019


 

Close
Închide
  Close