MENIU CAUTĂ
16 Aug. 2018 15:45

Un alt clujean care a îndrăznit să-l critice pe edilul Horia Șulea a fost amendat de poliția locală. Proces-verbal la indigo

Distribuie

Un alt clujean care a îndrăznit să-l critice pe edilul Horia Șulea a fost amendat de poliția locală, aflată în subordinea primarului din Florești. Omul a fost invitat la sediul instituției și amendat iar procesul-verbal este semnat de același martor ca și în primul caz, când un alt cetățean a primit amendă pentru aceeași faptă. Bărbatul susține că totul este un abuz și a chemat Poliția Locală în judecată.

Clujeanul care a îndrăznit să-l critice pe Horia Șulea pe facebook este Daniel V., iar scenariul în urma căruia s-a trezit amendat cu 500 de lei este același ca acum câteva săptămâni. Primarul comunei Florești din Cluj, considerată cea mai mare din România, este profund ofensat de mesajele critice de pe facebook.

Cetățeanul comunei a fost amendat de Poliția Locală, instituție din subordinea primăriei, pe motiv ca l-ar fi jignit pe Horia Șulea pe rețeaua de socializare, numindu-l „jegos”,

La data menționată mai sus sus în repetate rânduri, pe rețeaua de socializare ”facebook”, numitul i-a adus expresii și cuvinte jignitoare domnului primar al comunei Florești, județul Cluj, Horia Șulea, demnitar ales în funcția de autoritate publică, provocând indignarea, a lezat demintatea și onoarea acestuia, precum și a instituției pe care o reprezinta”, se arata în procesul verbal.

Procesul verbal a fost semnat în calitate de martor de către Mihai Petean, același care l-a semnat și în cazul primei contravenții imputate unui alt cetățean al comunei, Marius Hodină.

Bărbatul amendat a facut contestație, arătând ca nu a făcut niciun comentariu in care sa se refere explicit la Horia Petru Șulea. Mai mult, Mihai Petean nu a fost de față, iar semnătura acestuia de pe procesul verbal ar fi falsă.


INVESTIGAȚIE EXCLUSIVĂ. Miron Cozma, angajat fictiv de primarul Pandele. De un an și jumătate n-a trecut pe la serviciu!


 

Citește mai multe despre horia sulea pe Libertatea.

Comentarii