MENIU CAUTĂ
20 Dec. 2017 14:06

Angajat al Primăriei Capitalei, concediat după ce a condus pe linia de tramvai

Distribuie

Angajat al Primăriei Capitalei, concediat după ce a condus pe linia de tramvai. Un angajat al Primăriei Municipiului București a fost concediat marți, 19 decembrie, după ce a fost surprins conducând neregulamentar, pe linia de tramvai. Decizia a venit după ce a apărut o fotografie pe rețelele sociale.

Bogdan Stroe, consilier general din partea USR, a fost cel care a făcut cunoscută fotografia și a dat asigurări că șoferul va fi sancționat.

„De curând, a fost finalizată montarea gardurilor care separă linia de tramvai de restul benzilor pe Șoseaua Colentina și Calea Moșilor. Această lucrare a dus la scurtarea semnificativă a timpului de parcurs al tramvaiului 21, care asigură transportul locuitorilor din cartierul Colentina către metrou (stația Obor) și centrul orașului. Ce e șocant în poză alăturată este că probabil tocmai un reprezentant al primăriei (observați numărul B-01-PMB), instituția care a inițiat acest proiect, încalcă cu nonsalantă regulile, circulând pe linia de tramvai în ciudă gardurilor recent montate. Voi face demersurile necesare pentru identificarea și pedepsirea acestui sofer', a scris Bogdan Stroe, pe Facebook.

Primăria Capitalei a transmis un comunicat de presă, în care se precizează faptul că Primarul General al Capitalei, Gabriela Firea, nu a circulat niciodată cu acest autoturism.

„Primarul general, Gabriela Firea, nu circulă și nu a circulat niciodată cu acest autoturism, edilul Capitalei având la dispoziție o mașină Dacia Duster. La volanul autoturismului respectiv se află un angajat al PMB care, în urmă incidentului, a fost concediat. Întrucât imaginile propagate în mediul online sunt însoțite de un mesaj fals, tendențios, care aduce grave prejudicii de imagine primarului general, Gabriela Firea, edilul șef își rezervă dreptul de a-i acționă în judecată pe autorii acestor mesaje denigratoare', precizează Primăria Capitalei, în comunicatul de presă.

Și primarul din Timișoara, Nicolae Robu, a fost surprins când depășea coloana de mașini, pe linia de tramvai. „Eu pot să circul în regim de urgență'…

Foto: Facebook/ Bogdan Stroe


CITEȘTE ȘI… EXCLUSIV/Decizie surprizătoare luată de fiica Regelui mezelurilor' la 3 ani de la căsătorie. Andra Timiș: Nu mă regăseam ca doamna Luhan!'

VIDEO|Filmul accidentului din Tâncăbeşti. Totul despre cum a fost omorâtă o femeie de 35 de ani de șeful SRI Prahova


Loading...
Comentarii