Mergi direct la conținut »
Un asistat social din Vaslui a sunat la 112 și a cerut să i se deszăpezească în fața casei, fiindcă nu putea ajunge la magazin
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Un asistat social din Vaslui a sunat la 112 și a cerut să i se deszăpezească în fața casei, fiindcă nu putea ajunge la magazin

Un asistat social din Vaslui a sunat la 112 și a cerut să i se deszăpezească în fața casei, fiindcă nu putea ajunge la magazin

Un bărbat din comuna Rediu, din județul Vaslui, asistat social, a sunat zilele trecute la numărul de urgență 112 și a cerut să vină cineva să dea zăpada din fața casei sale.

Atât bărbatul, cât și soția lui au sunat de mai multe ori și au reclamat că nu pot ajunge la magazin, a anunțat vremeanoua.ro.

I-au spus să pună mâna pe lopată

După 3 minute de insistențe, operatorul de la 112 a refuzat să dea curs solicitării și l-a îndemnat pe vasluian să pună singur mâna pe lopată.

„Apelul a fost dat la ora 8 dimineață de către o persoană din Rediu care solicita să-i fie luată zăpada din fața casei. La această solicitare nu au fost alocate resurse, nefiind vorba de o situație de urgență”, a declarat purtătorul de cuvânt ISU Vaslui.


Cui i-a dat primarul sectorului 5 peste 13 milioane de euro pentru anveloparea blocurilor. Traseul incredibil al femeii: în 2012 făcea angajări pentru videochat, în 2019 a pus mâna pe contract printr-o firmă-fantomă!

 
 
Close
Închide