Mergi direct la conținut »
Un autocar cu copii români a fost atacat cu pietre, la Budapesta. S-a întâmplat chiar de Ziua Națională a României
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Un autocar cu copii români a fost atacat cu pietre, la Budapesta. S-a întâmplat chiar de Ziua Națională a României

Un autocar cu copii români a fost atacat cu pietre, la Budapesta. S-a întâmplat chiar de Ziua Națională a României

Un autocar cu copii români a fost atacat cu pietre, sâmbătă, la Budapesta. Evenimentul neplăcut a avut loc dimineața, chiar de Ziua Națională a României. Șoferul a constata că geamul din spate al autocarului a fost spart cu pietre, în timp ce mașina staționa în fața unui obiectiv turistic. Din fericire, nimeni nu a fost rănit în urma incidentului, pentru că pasagerii se aflau în vizită la un muzeu.

De Mihai Niculescu,

Autocarul înmatriculat în judeţul Vâlcea a fost lovit de o piatră pe un bulevard din Budapesta. Pasageri erau 48 de persoane, dintre care 43 de copii şi 5 însoţitori, care au plecat în excursie cu autocarul, de Ziua Națională a României, potrivit antena3.ro.

Autocarul a oprit într-o parcare din faţa unui muzeu din Budapesta, iar grupul de români a intrat în interior. La întoarcere, şoferul a observat că luneta fusese spartă cu o piatră.

Sursa foto: Antena 3


Citește și: GALERIE FOTO/ Profira Baciu sărbătorește Ziua Națională cu urechea lipită de radio și are un mesaj pentru guvernanți: „Să ne aducă acasă copiii din străinătate”


 

Close
Închide
  Close