Mergi direct la conținut »
Un avion cu destinația Amsterdam a aterizat de urgență din cauza mirosului insuportabil venit de la un pasager
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > Un avion cu destinația Amsterdam a aterizat de urgență din cauza mirosului insuportabil venit de la un pasager

Un avion cu destinația Amsterdam a aterizat de urgență din cauza mirosului insuportabil venit de la un pasager

Un avion cu destinația Amsterdam a aterizat de urgență din cauza mirosului insuportabil venit de la un pasager. Membrii echipajului au luat această decizie după ce restul pasagerilor s-au plâns, iar unora dintre ei chiar li s-a făcut rău. 

Avionul aparținând companiei Transavia decolase din Spania cu destinația Amtserdam și a trebuit să aterizeze de urgență în Portugalia. De vină, un pasager care se pare că nu se spălase de mai mult timp și din cauza cărora celoralți pasageri li s-a făcut rău. Unii dintre aceștia chiar au acuzat senzații de leșin și de vomă, transmite Daily Mail.

La un moment dat, membrii echipajului au vrut să-l izoleze pe pasagerul-problemă în toaleta avionului, însă până la urmă au decis că este mai bine ca avionul să revină la sol.

Oficial, Transavia a anunțat că avionul aterizează din motive medicale, însă după aterizare, pasagerii au început să descrie ce s-a întâmplat de fapt. Piet van Haut, un belgian aflat la bordul avionului, a povestit că mirosul devenise insuportabil. „Era ca și cum nu se spălase de câteva săptămâni bune. Unora dintre pasageri li s-a făcut rău și au vărsat”, a declarat acesta.

După aterizare, pasagerul a fost evacuat, iar avionul a ajuns până la urmă la destinație, dar cu o întârziere de circa două ore.

FOTO: EPA

Close
Închide
  Close