MENIU CAUTĂ
, de Răzvan Mihalașcu

Un bărbat a fost găsit mort la intrare din Deva. Ar fi fost accidentat mortal și abandonat pe marginea drumului

Distribuie

Sfârșit tragic pentru un bărbat de 62 de ani din județul Mureș. A fost găsit mort, în noaptea de sâmbătă spre duminică, la intrare în Deva dinspre Arad. Polițiștii cred că bărbatul ar fi fost accidentat mortal și abandonat pe marginea drumului DN7.

Trupul bărbatului a fost observat de șoferul unui camion care a alertat Poliția. La fața locului a intervenit un echipaj al Ambulanței Deva.

„Echipajul cu medic sosit la faţa locului a constatat decesul victimei. Aceasta prezenta multiple traumatisme, dintre care unele incompatibile cu viaţa”, a informat duminică purtătorul de cuvânt al Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Hunedoara, dr. Călin Dumitrescu, conform Agerpres.

Din documentele găsite la fața locului reiese că bărbatul găsit mort are 62 de ani și este din județul Mureș. Trupul victimei a fost ridicat de Serviciul Judeţean de Medicină Legală Hunedoara. Medicii legiști urmează să realizeze necropsia pentru a stabili cauza decesului.

„În cauză, poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de ucidere din culpă, cercetările urmând să stabilească circumstanţele producerii evenimentului şi identitatea prezumtivului autor”, a menţionat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara, Bogdan Niţu.

În urmă cu trei zile, un bărbat a fost găsit mort pe un drum național din Botoșani.


Citește și:

Dietele bizare ale miliardarilor din tehnologie: ciocolată la micul dejun, carne de ied proaspăt sacrificată sau regimul celor 5 mese pe săptămână


 

Comentarii