De Ciprian Iana,

Vestea l-a umplut de fericire pe fiul bărbatului, Daniel Iordaconiu, care, din Canada, a ținut să mulțumească tuturor celor care s-au implicat în găsirea tatălui său.

”Tata a fost găsit! E impresionant ce amploare a luat deriva asta de 35 de ore a tatălui meu. Sunteți incredibili și vă mulțumesc din suflet pentru ajutorul dat, atât vouă celor necunoscuți, oamenilor din presă cât și prietenilor care au fost pe străzi în frig”, a notat Daniel Iordaconiu pe Facebook.

Acesata a adăugat: ”De asemenea, și nu în ultimul rând, mulțumesc Poliției Române care s-a mobilizat exemplar! Jos pălăria, Doamnelor și Domnilor!”.

Daniel Iordaconiu anunțase, vineri seară, pe site-urile de socializare că tatăl său, care suferă de Alzheimer și nu poate vorbi, din cauza unui atac cerebral, s-a pierdut pe aeroportul Otopeni.

Alertate, rudele, prietenii dar și alte persoane care au citit mesajul de ajutor s-au mobilizat pentru a da de urma bărbatului de 82 de ani.

De asemenea, Poliția Română a soliciat ajutorul populației printr-un comunicat.

În final, după ce bagajul și borseta cu acte a bătrânului au fost găsite în zona autogării Militari, iar, mai apoi, persoana căutată a fost văzută în tramvaiul 27 în Sălăjean, bărbatul de 82 de ani a fost găsit în București.

Acesta sosise, vineri, pe aeroportul ”Henri Coandă” din Otopeni cu o cursă din Olanda, dar a ratat întâlnirea cu un prieten de-al fiului său, care trebuia să-l ia cu mașina.

FOTO: Daniel Iordaconiu – Facebook

Citeşte şi:

Presă: Prima doamnă a SUA are un iubit, iar Donald Trump știe tot

Coronavirusul închide sportul! Mai multe competiții de fotbal, atletism, box, baschet sau golf au fost anulate

Imagini șocante în China: medicii care luptă cu virusul sunt plini de răni, poartă scutece şi dorm pe holurile spitalelor

Cum au fost surprinși Ciprian Marica și iubita, după ce a fost făcută publică aventura fotbalistului: „O meritam cu toții”
GSP.RO

Cum au fost surprinși Ciprian Marica și iubita, după ce a fost făcută publică aventura fotbalistului: „O meritam cu toții”

Horoscop 26 mai 2020. Leii se bucură de compania plăcută a unor apropiați
HOROSCOP

Horoscop 26 mai 2020. Leii se bucură de compania plăcută a unor apropiați