De Răzvan Mihalașcu,

Cei doi au fost scoși la suprafață de pompieri.

„La sosirea echipajului de pompieri, au fost găsite două victime într-o fântână cu diametru de 90 centimetri și o adâncime de 5 metri, ambele conștiente. Pompierii au coborât cu scara și cu cordite pentru asigurarea victimelor și extragerea acestora la suprafață. Femeii, în vârstă de aproximativ 68 ani, i s-a acordat primul ajutor medical şi a fost transportată la spital conștientă”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Dolj, Florin Cocoşilă, conform craiovaforum.ro.

Bărbatul a fost preluat de un echipaj de Poliție. Pe numele acestuia, anchetatorii au deschis un dosar penal pentru violență în familie. Încadrarea juridică a fapte ar putea fi schimbată, însă, în tentativă de omor.

Bărbatul va fi internat într-o unitate medicală de specialitate.

„Bărbatul este fiul femeii și între cei doi avea loc o altercație, ambii aflându-se în fântână. Nu era apa în fântână. Cazul a fost discutat cu unitatea de parchet care a opinat pentru întocmirea unui dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de violența în familie. Bărbatul respectiv urmează să fie internat la o unitate spitalicească, fiind cunoscut cu afecțiuni psihice. Există unele suspiciuni că el ar fi fost cel care ar fi aruncat-o pe femeie în fântână, însă deocamdată nu sunt confirmate cu certitudine”, a declarat
purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, Cosmin Grădinaru, confom sursei citate.

Potrivit unor informaţii, bărbatul este cunoscut cu afecţiuni psihice şi a mai fost internat în unităţi medicale specializate.

sursă foto: ziaruldecraiova.ro


Citește și:

Silviu Lung a vrut să dea vina pe mort! Alin Popîrlan, avocatul familiei victimei, a lansat o teorie halucinantă

"Am vrut să dau mâna cu el. Dar și-a tras mâna". Ilie Năstase a luat foc dupa gestul lui Iohannis
GSP.RO

"Am vrut să dau mâna cu el. Dar și-a tras mâna". Ilie Năstase a luat foc dupa gestul lui Iohannis

Horoscop 12 decembrie 2019. Capricornii au parte de o zi dificilă
HOROSCOP

Horoscop 12 decembrie 2019. Capricornii au parte de o zi dificilă