De Viorel Tudorache,

„Poliţişti din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice Timiş au efectuat, sâmbătă, un control într-o piaţă volantă din Timişoara, în vederea depistării unei persoane ce desfăşoară activităţi de producţie, comerţ sau prestări de servicii ilicite.

Din verificările efectuate s-a constatat faptul că un bărbat de 30 de ani ar fi comercializat produse în mod ilicit, respectiv măşti şi mănuşi aparţinând unei societăţi comerciale, la preţul de 7 lei/masca şi 40 lei cutia cu 100 bucăţi de mănuşi”, a declarat luni purtătorul de cuvânt al Poliţiei Timiş, Alexandra Petrovici.

Potrivit acesteia, în urma controlului s-a dispus confiscarea a 41.700 mănuşi, 105 litri (21 bidoane) produs dezinfectant, 10 pungi cu bonete, 1.000 bucăţi tălpi, trei pungi cu măşti fără filtru şi 24 măşti de protecţie cu filtru.

Poliţiştii continuă verificările, împreună cu lucrători din cadrul Direcţiei de Sănătate Publică şi a Protecţiei Consumatorului, în vederea documentării întregii activităţi a societăţii comerciale respective.

Citeşte şi:

Toate cadrele medicale de la Spitalul Judeţean Suceava vor fi testate pentru noul coronavirus

LIVE UPDATE | Coronavirus în România: 3.864 cazuri de COVID-19 confirmate. Numărul deceselor a ajuns la 151

Familia autoizolată a unei asistente de la Universitar așteaptă de 3 zile cumpărături de la autorități: “Dăm banii, nu putem ieși din casă”

Criza precedentă: Gigi a fost singurul clarvăzător, restul Ligii 1 s-a prăbușit
GSP.RO

Criza precedentă: Gigi a fost singurul clarvăzător, restul Ligii 1 s-a prăbușit

Horoscop 6 aprilie 2020. Leii pot deveni ușor un exemplu pentru cei din jur
HOROSCOP

Horoscop 6 aprilie 2020. Leii pot deveni ușor un exemplu pentru cei din jur