Mergi direct la conținut »
Un bărbat din Vrancea a încercat să stingă singur incendiul care i-a cuprins casa, însă a ajuns de urgență la spital
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Un bărbat din Vrancea a încercat să stingă singur incendiul care i-a cuprins casa, însă a ajuns de urgență la spital

Un bărbat din Vrancea a încercat să stingă singur incendiul care i-a cuprins casa, însă a ajuns de urgență la spital

Clipe de groză pentru un bărbat de 53 de ani, din Vrancea, după ce a încercat să stingă singur un incendiu izbucnit la locuința lui din Homocea. Acesta a ajuns de urgență la spital, cu arsuri la mâini.

Bărbatul  a fost transportat de urgenţă la Spitalului municipal Adjud, cu arsuri la mâini, după ce a încercat să stingă un incendiu izbucnit în locuinţa sa, înainte de sosirea pompierilor.

Pompierii militari ai Secţiei de Pompieri Adjud au intervenit cu două autospeciale de stingere cu apă şi spumă şi o ambulanţă SMURD, pentru stingerea unui incendiu la locuinţa în comuna Homocea, potrivit Observator.tv. Incendiul ar fi fost izbucnit în casa bărbatului din cauza unui aragaz lăsat nesupravegheat, potrivit ISU Vrancea.

Citește și

O tânără psiholog din Craiova a dat lovitura cu o afacere cu roșii cherry. „Am văzut că iarna nu prea se caută roşia mare”

Close
Închide
  Close