Mergi direct la conținut »
Un bărbat a încercat să scape cu viață dintr-un incendiu și s-a aruncat pe geam. În urma lui, a explodat casa
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Un bărbat a încercat să scape cu viață dintr-un incendiu și s-a aruncat pe geam. În urma lui, a explodat casa

Un bărbat a încercat să scape cu viață dintr-un incendiu și s-a aruncat pe geam. În urma lui, a explodat casa

Bărbatul a sărit în gol de la etajul patru al unui bloc din Bistrița-Năsăud, iar imediat o explozie s-a produs în interior. Surprinzător, omul nu ar fi fost rănit, arată datele pompierilor. Două femei, dintre care una însărcinată, ar fi avut de suferit, dar și un angajat al ambulanței, tăiat de cioburile care au zburat în urma deflagrației.

De Mihai Niculescu,

Purtătorul de cuvânt al Serviciului de Ambulanţă Judeţean, Ciprian Păcurar, a declarat pentru Agerpres că în urma exploziei au fost rănite trei persoane – două de sex feminin, dintre care una este însărcinată, şi una de sex masculin. Victimele prezentau multiple traumatisme şi plăgi şi au fost transportate la spital. Trei mașini de pompieri au intervenit la locul evenimentului.

Potrivit comandantului ISU Bistriţa-Năsăud, Constantin Florea, unul dintre răniţi este chiar un subordonat al său, care a fost rănit în zona capului de bucăţi de sticlă provenite de la geamurile afectate de explozie.


Citește și: Ce au descoperit medicii legiști în cazul bucătarului ucis în Bucureşti. Criminalul este în continuare de negăsit


 

Close
Închide
  Close