De Mihai Niculescu,

Accidentul a avut loc joi, în stația Bridge din Glasgow, Marea Britanie. Martorii au relatat că victima era însoțită de câinele său atunci când ambii au căzut pe șine, de la o înălțime de câțiva metri, relatează The Mirror.

Imediat după incident, câinele a sărit pe peron, dar bărbatul grav rănit a fost ridicat de paramedicii ajunși la fața locului. Bărbatul de 32 de ani a fost dus de urgență la spital, aflându-se și acum în stare critică, relatează sursa citată.

Polițiștii anchetează incidentul, dar consideră că cel mai probabil a fost un accident și nu au suspiciuni până acum că cineva l-ar fi împins pe bărbat de pe peron.

În timp ce medicii se luptă pentru viața bărbatului nevăzător, cățelul, un labrador, a fost preluat de o asociație de protecție a animalelor.

Asociația Scottish SPCA a preluat câinele care era ”foarte afectat”, dar nu era rănit, iar organizația câinilor pentru nevăzători urmărește atât starea de sănătate a tânărului accidentat, cât și a cățelului său.

„Ne gândim la proprietarul câinelui cât și la cățel, și suntem preocupați de acest incident. Membrii asociației noastre asigură ajutor familiei victimei în spital iar câinele a fost consultat de un veterinar înainte de a fi dus, pentru o scurtă perioadă de timp, în adăpostul asociației” a declarat un purtător de cuvânt al Guide Dogs UK- Câinii pentru nevăzători din Marea Britanie.

Sursa foto: wikidata.org

Citeşte şi:

Olandezul pedofil Johannes Visscher, subiectul unui documentar din 1997: „Creierul meu este o bombă”

„Polițistul și primarul zic că suntem jegoși. Dar suntem amărâți, nu jegoși”. Cazul elevei coborâte din autobuz: discriminare sau corectitudine politică?

Colectiv: justiție, nu privilegii! | Și alți români au fost infectați în spitale și merită tratament gratuit

Medicul Virgil Musta, din spitalul timișorean cu cei mai mulți pacienți vindecaţi, ne dă 13 sfaturi esențiale în lupta cu coronavirusul
GSP.RO

Medicul Virgil Musta, din spitalul timișorean cu cei mai mulți pacienți vindecaţi, ne dă 13 sfaturi esențiale în lupta cu coronavirusul

Horoscop 2 aprilie 2020. Scorpionii se lasă cuceriți de emoții negative
HOROSCOP

Horoscop 2 aprilie 2020. Scorpionii se lasă cuceriți de emoții negative