MENIU CAUTĂ

Un bărbat s-a oferit să-i omoare soțul unei românce contra cost. După ce a fost refuzat, a amenințat-o și a șantajat-o pe aceasta

Distribuie

Un bărbat de 54 de ani din Valu lui Traian s-a oferit să-l ucidă pe soțul unei femei și doi prieteni de-ai acestuia. 

Bărbatul a fost arestat după ce și-a oferit „serviciile” de criminal unei vecine, căreia a vrut să-i omoare fostul soț, de care respectiva era despărțită.

Femeia a refuzat, iar bărbatul a început s-o amenințe și s-o șantajeze pe ea. Bărbatul s-a lăudat că poate rezolva „cazul” și cu ajutorul unor racheți din Rusia, Ucraina sau Serbia.

Un bărbat s-a oferit să-i omoare soțul unei românce contra cost. Acesta a fost arestat

”Urmare a cercetărilor în cazul unei infracțiuni de șantaj, polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale au identificat un bărbat în vârstă de 54 de ani, din localitatea Valu lui Traian, județul Constanța, bănuit de comiterea faptei.

La data de 20 august, o femeie în vârstă de 42 de ani, din localitatea Valu lui Traian a sesizat organele de poliție că a fost amenințată cu moartea și acte de violență gravă de respectivul bărbat, care i-a cerut sume de bani cuprinse între 1000 și 4500 de euro.

În urma probatoriului administrat în cauză, polițiștii au stabilit faptul că, pe parcursul lunii mai 2018, respectivul bărbat s-a oferit să-l asasineze pe fostul soț al femeii, dar și doi prieteni ai acestuia, iar ca urmare a refuzului persoanei vătămate de a da curs acestui demers, a recurs la amenințări cu moartea sau acte de violență, solicitând diverse sume de bani”, a declarat Marius Niculescu, purtătorul de cuvânt al IPJ Constanța.


Citeşte şi: 

EXCLUSIV/ Jean Constantin, infarct în Cimitirul Bellu, de la o glumă! Episod incredibil întâmplat cu 3 decenii înainte de moartea marelui actor

Citește mai multe despre arest, santaj, sot și valu lui traian pe Libertatea.

Comentarii