MENIU CAUTĂ
06 Dec. 2018 16:24

Un bătrân din Ploiești a fost prins de 35 de ori conducând fără permis. Interlopul „Basarab” are un record de infracțiuni

Distribuie

Un pensionar de 74 de ani, din Ploiești, a fost arestat preventiv, după ce a încălcat măsura arestului la domiciliu de trei ori. Bărbatul a fost găsit în timp ce conducea mașina. De altfel, ploieșteanul a fost prins de 35 de ori la volan, cu toate că avea permisul anulat.

Poliţiştii din Ploieşti au pus în executare un mandat de arestare preventivă, emis la data de 4 decembrie 2018, de către Judecătoria Ploieşti, pe numele unui bărbat de 74 de ani. Instanța a decis în cazul ploieșteanului, să înlocuiască măsura arestului la domiciliu cu arestul preventiv.

„Bărbatul, recidivist post-condamnatoriu, este cercetat în prezent pentru săvârşirea a 35 de infracţiuni de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice având acest drept anulat, precum şi pentru trei infracţiuni de furt (produse alimentare din supermarketuri)”, se arată într-un comunicat de presă emis de Poliţia Prahova, conform Mediafax.

Bărbatul se afla în arest la domiciliu, însă a fost prins de trei ori de polițiști încălcând decizia instanței. Ploieșteanul a fost prins de polițiști la volanul mașinii sale, cu toate că avea permisul anulat.

Surse judiciare au precizat că bărbatul a fost cercetat, în trecut, şi pentru taximetrie ilegală.

Pensionarul prins de polițiști este nimeni altul decât celebrul interlop Basarab din Ploiești. În martie 2017, Petre Oprea, zis „Basarab”, tocmai ieșise din închisoare pe motive medicale și a fost tras pe dreapta de polițiști, după ce a condus cu farurile stinse.

„Basarab” este un cunoscut interlop din Ploiești încă din anii ‘90.


Citește și EXPERIMENT LIBERTATEA. Unde fugim când sună alarma? Buncăre private și subsoluri abandonate din anii 90


 

Citește mai multe despre Basarab, interlop, pensionar și Ploiești pe Libertatea.

Comentarii