MENIU CAUTĂ
, de Mihai Niculescu

Un bihorean fără permis s-a dus singur la Poliție să raporteze accidentul pe care l-a provocat

Distribuie

Un bihorean fără permis care a făcut un accident ușor s-a denunțat singur la Poliție, măcinat de vină. Întâmplarea mai puțin obișnuită a avut loc la Ștei, unde șoferul de 59 de ani fără carnet s-a autodenunțat la poliția orașului.

Bihoreanul în vârstă de 59 ani din Rieni a fost implicat într-o simplă tamponare și s-a prezentat la Poliţie cerând să fie cercetat pentru că s-a urcat fără permis la volan.

Bărbatul s-a prezentat la Poliţia Oraşului Ştei sâmbătă la prânz, și a declarat că în timp ce conducea un autoturism pe strada Poet Andrei Mureşanu din localitatea Ştei, a fost implicat într-un eveniment rutier, arată ebihoreanul.ro.

Un echipaj de poliţie s-a dus imediat la locul indicat de bărbat. În urma cercetărilor, s-a stabilit că bihoreanul fără permis nu ar fi acordat prioritate de trecere în momentul unui viraj la stânga, intrând în coliziune cu un autoturism condus regulamentar, din sens opus de un alt şofer”, a transmis Poliţia Bhor,

Nu au fost răniți în accident, ci doar cele două autovehicule au fost avariate, iar bărbatul este cercetat penal.


Citește și: AUDIO | Metodele mafiote cu care frații Bărbuț i-au terorizat pe angajații AdePlast. Apelul disperat la poliție al unui salariat care spune că se teme pentru viața lui: „Pe domnul director l-au sechestrat în birou. L-au bătut în birou!”


 

Comentarii