Mergi direct la conținut »
Un britanic și-a cerut iubita de soție la New York, dar femeia a pierdut inelul de logodnă. O campanie pe rețelele sociale și poliția locală i-au ajutat să găsească obiectul pierdut
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > Un britanic și-a cerut iubita de soție la New York, dar femeia a pierdut inelul de logodnă. O campanie pe rețelele sociale și poliția locală i-au ajutat să găsească obiectul pierdut

Un britanic și-a cerut iubita de soție la New York, dar femeia a pierdut inelul de logodnă. O campanie pe rețelele sociale și poliția locală i-au ajutat să găsească obiectul pierdut

Britanicul John Drennan și-a dus iubita, pe Daniella Anthony, cu care are o relație de zece ani, la new York, pentru a o cere de soție! 

Evenimentul a avut loc când cuplul urma să sărbătorească un deceniu de relație. Perechea din Peterborough a plecat la New York, iar John Drennan a pus în bagaje și inelul de logodnă pe care voia să i-l dea iubitei lui, a dezvăluit bbc.com.

Bărbatul i-a dat inelul de logodnă iubitei lui în „Central Park”. iar apoi cuplul ;i-a continuat plimbarea prin metropola americană. Când au ajuns în Times Square, șoc și groază. Femeia a scăpat inelul care-i era cam mare, fix deasupra unui grilaj. Și inelul dus a fost.

„A insistat să-l port!”

„I-am spus lui John că etse cam mare, dar a insistat să-l port”, a spus Daniella Anthony. „I-am spus că e ok, că sunt foarte fericit că pot să-i spun logodnica mea după atâta timp”, a completat John.

Cei doi au alertat imediat oamenii legii și i-au rugat să ridice cumva grătarul. Oamenii legii au încercat să-i ajute. S-au uitat sub grătar peste două ore. Degeaba.

„Am crezut că gata, s-a dus. Nu aveam altă soluție decât să mergem la un magazin de bijuterii și să luăm alt inel”, au mai spus cei doi. Supărați din cale afară, cei doi au plecat fără ca măcar să-și lase numele polițiștilor.

Ca să dea de ei, oamenii legii au făcut o campanie pe rețelele sociale. Poliția a postat pe Twitter un filmuleț în care îi prezenta pe cei doi când încercau să descopere bijuteria pierdută prin acel grilaj.

Afaceri de familie pe banii statului. Organigrama ISU Vaslui, plină de rude
Recomandări

Afaceri de familie pe banii statului. Organigrama ISU Vaslui, plină de rude

Un bărbat, care a găsit bijuteria, a întrebat: „Hei, este al vostru?”. Și a postat o fotografie a inelului. Un alt bărbat, un prieten al cuplului, i-a avertizat că această campanie a avut succes și inelul lor a fost recuperat.

„Nu ne-a venit să credem. Noi nu folosim Twitter, habar n-aveam că se pot rezolva așa lucrurile. Dar suntem foarte fericiți. Suntem recunoscători în special poliției din New York, fiindcă a făcut publică povestea noastră”, au mai spus cei doi britanici.

Ei vor lua legătura acum cu poliția din New York pentru a primi acasă, la Peterborough, inelul pierdut.


Comisarul Gărzii de Mediu Iași care a lovit-o pe Ana și-a schimbat declarația și dă vina pe fata de 18 ani paralizată: „Nu a traversat pe trecerea de pietoni!”

Close
Închide
  Close