Când l-au oprit, au avut parte de o surpriză și mai mare. La volan se afla un copil de doar 10 ani, a notat obiectivbr.ro.

Tatăl minorului a încredinţat vehiculul unui tânăr, care l-a condus fără a avea permis, iar acesta i l-a dat apoi minorului de 10 ani

Depistarea s-a făcut sâmbătă, la ora 19.00, când poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Comunal Şuţeşti au oprit, pe raza satului Mărăloiu, comuna Grădiştea, un ansamblul de vehicule, compus din tractor şi o remorcă. Acestea nu aveau plăcuţe de înmatriculare.

„De la volanul tractorului a coborât un minor de 10 ani, din satul Mărăloiu, comuna Grădiştea. În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că anterior depistării, în jurul orei 15.00, tatăl minorului în cauză, în vârstă de 47 de ani, i-ar fi încredinţat ansamblul de vehicule unui localnic de 23 de ani.

Acesta l-a condus pe drumurile publice din localitate, deşi nu deţinea permis de conducere corespunzător conducerii ansamblului rutier menţionat.

În aceeaşi zi, în jurul orei 18.00, tânărul i-ar fi încredinţat ansamblul rutier minorului, pentru a-l conduce pe drumurile publice”, a precizat insp. Laura Belciugan, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila.

Poliţiştii au întocmit dosar penal şi continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducere pe drumurile publice a unui vehicul neînmatriculat, încredinţarea vehiculului unei persoane despre care se ştie că nu posedă permis şi conducerea unui vehicul fără a deţine permis de conducere sau deţine un permis necorespunzător categoriei.


Citeşte şi:

Viceprimarul comunei Vizantea Livezi a murit după ce s-a răsturnat cu tractorul

Un tir încărcat cu piese auto a ars în județul Suceava

Bărbat de 58 de ani din Arad, strivit de un tractor care s-a răsturnat peste el

Dana Budeanu, dată pe spate de Becali: "E singurul bărbat din România care știe. E de neegalat în România!" Ce a încântat-o
GSP.RO

Dana Budeanu, dată pe spate de Becali: "E singurul bărbat din România care știe. E de neegalat în România!" Ce a încântat-o

Horoscop 10 decembrie 2019. Gemenii au parte de momente tensionate
HOROSCOP

Horoscop 10 decembrie 2019. Gemenii au parte de momente tensionate