Mergi direct la conținut »
Un elev a fost rănit de o bucată de tencuială desprinsă de pe un zid al școlii!
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România

Un elev a fost rănit de o bucată de tencuială desprinsă de pe un zid al școlii!

Un elev din clasa a IV-a a Școlii Generale Nr. 4 „Mihail Kogălniceanu” din orașul Sebeș, județul Alba, a fost lovit în zona capului de o bucată de tencuială desprinsă de pe un perete al școlii. 

Incidentul deosebit de grav a avut loc pe 29 mai, dar a devenit cunoscut abia după ce martorii au pus imagini și informații pe diverse rețele sociale, a anunțat alba24.ro.  La fața locului s-a deplasat o ambulanță SMURD, care l-a preluat pe copil și l-a dus la spital.

Copilul a suferit un traumatism cranio- cerebral

Copilul în vârstă de zece ani, elev în clasa a IV-a, a suferit un traumatism cranio-cerebral. A fost transportat la spital cu ambulanța SMURD. Surse din cadrul școlii au declarat că acum este în stare bună.

Cei de la școală au refuzat să facă vreun comentariu. Cel care a răspuns la telefon a spus, abia după vreo două minute, că directoarea este plecată și că nu e în măsură să discute despre acest subiect.


„Erau înfipţi în uşă, ca într-un pachet de crenvuşti”, mărturii cutremurătoare de la procesul Colectiv. 3 ani şi 7 luni, pedeapsă cu executare a suferinţei, doar pentru părinţii celor care au pierit în tragedie

Close
Închide
  Close