Mergi direct la conținut »
Un elev din Iași a pulverizat spray lacrimogen într-un tramvai din Iași, supărat din cauza unui meci
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Un elev din Iași a pulverizat spray lacrimogen într-un tramvai din Iași, supărat din cauza unui meci

Un elev din Iași a pulverizat spray lacrimogen într-un tramvai din Iași, supărat din cauza unui meci

Un elev din Iași a pulverizat spray lacrimogen într-un tramvai din Iași, supărat din cauza unui meci. Echipa lui a fost învinsă la un meci de handbal și acesta ar fi fost motivul pentru care a recurs la acest gest. Acum e căutat de poliție.

De Mihai Niculescu,

„Am fost sesizaţi cu privire la un incident care a avut loc într-un tramvai ce se afla în zona Agronomie (Copou – n.r.). Din primele informaţii reiese că, în cursul zilei de ieri (miercuri – n.r.), ar fi avut loc o competiţie sportivă între licee din Iaşi. După finalizarea competiţiei, elevi ai ambelor licee au urcat într-un tramvai, pentru a merge în zona de cazare. La un moment dat, un elev, probabil supărat că echipa sa a pierdut meciul – ar fi fost vorba despre handbal, din câte se pare – ar fi dat cu un spray iritant lacrimogen în tramvaiul respectiv”, a declarat, joi, purtătorul de cuvânt al IPJ Iaşi, Anca Vîjiac.

Nu este primul incident produs în ultimele zile într-un tramvai din Iași.

În urma incidentului, mai multe persoane au avut dureri, iar elevul a fi fugit, fiind acum căutat de poliţişti, relatează Mediafax. „Avem unele indicii în ceea ce priveşte suspectul şi îl căutăm, pentru a stabili cu exactitate ce s-a întâmplat şi a lua măsurile legale”, a adăugat oficialul Poliției.

Sursa foto: wikipedia.org


Mărturii despre Salvatore Popescu, românul dispărut în Turcia. Locuiește de opt ani într-un bloc din Ploiești, dar vecinii aproape că nu îl cunosc


 

Close
Închide
  Close