Mergi direct la conținut »
Un hoț a fost filmat când a dat lovitura într-un cabinet medical din Sibiu
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Un hoț a fost filmat când a dat lovitura într-un cabinet medical din Sibiu

Un hoț a fost filmat când a dat lovitura într-un cabinet medical din Sibiu

Un hoț din Sibiu s-a "servit" cu un portofel găsit într-un cabinwet medical din Sibiu. Bărbatul a intrat în respectivul cabinet și a ajuns în cabinetul unei doctorițe.

A ochit imediat o geantă, a scotocit prin ea și a găsit un portofel, a anunțat oradesibiu.ro. Bărbatul și-a văzut cu calm de „treabă”, fără să se teamă că ar putea fi surprins de cineva sau că ar fi putut fi filmat.

Omul a verificat dacă portofelul e plin și, după ce a constatat că „merită”, l-a sustras cu totul. Acesta a plecat cu o pradă de 2.500 de lei. A ieșit la fel de liniștit din cabinet și dus a fost.

Întâmplarea a avut loc pe 25 aprilie, dar imaginile au ajuns abia acum pe internet, devenind virale. 

Poliția nu știe cine e hoțul

Camerele de supraveghere au surprins totul și, chiar dacă chipul bărbatului se vede foarte bine, nu a fost deocamdată găsit. Nu se află pe lista neagră a polițiștilor sibieni. La fel de bine ar putea fi sibian sau din orice altă parte a țării.

„La data de 25 aprilie a.c., la nivelul Secției 1 Poliție Urbană Sibiu s-a înregistrat plângerea unei sibience prin care se reclamă faptul că, în aceeași zi, în jurul orei 17,30, un bărbat a pătruns în incinta unui cabinet medical situat pe strada Călugăreni din municipiul Sibiu și a sustras suma de 2.500 de lei dintr-o poșetă.

În cauză s-a deschis un dosar penal care vizează săvârșirea infracțiunii de furt calificat, iar în prezent se desfășoară cercetări în vederea identificării autorului și aplicării măsurilor legale în consecință”, a declarat Elena Welter, purtător de cuvânt al IPJ Sibiu.


Casele de pariuri surprind: poți să-ți dublezi miza dacă social-democrații iau locul 1 la alegerile europarlamentare! Ce partid e favorit

Close
Închide
  Close