Mergi direct la conținut »
Un incendiu a fost provocat intenționat la o garsonieră din Zalău. Zece persoane au fost evacuate
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Un incendiu a fost provocat intenționat la o garsonieră din Zalău. Zece persoane au fost evacuate

Un incendiu a fost provocat intenționat la o garsonieră din Zalău. Zece persoane au fost evacuate

O garsonieră din Zalău, de pe strada Astrei, a fost cuprinsă de flăcări, după ce proprietarii au vrut să dea foc intenționat! Din cauza acestui gest, zece persoane au fost evacuate, a anunțat sportulsalajean.ro!

La ora 1.00, apelul a fost preluat de dispeceratul ISU-ambulanţă, unde era anunţat faptul că s-au observat degajări mari de fum pe scara unui bloc situat pe Aleea Astrei din Zalău.

Pompierii militari de la Detaşmentul de pompieri Zalău s-au deplasat imediat la faţa locului cu două autospeciale cu apă şi spumă şi o ambulanţă SMURD.

Evacuații au revenit în casele lor

Din cauza fumului dens salvatorii au evacuat preventiv aproximativ 10 persoane de pe palierul în care se afla garsoniera.

După ventilarea fumului locatarii s-au putut întoarce în imobile.

„Cauza probabilă a fost utilizarea intenţionată a unei surse de aprindere pentru a genera incendiul”, a precizat Lucian Jacodi, purtătorul de cuvânt de la ISU Sălaj.

Într-un final, incendiul a fost lichidat fără să se exindă şi la alte locuinţe şi nu au existat persoane rănite.

Au ars mai multe bunuri din locuinţă, dar din fericire nu au existat victime.

Oamenii legii vor face o anchetă pentru a stabili cauzele clare ale incendiului şi a motivelor pentru ca făptaşul a luat această decizie.


Cum se tergiversează un accident grav: poliția a cerut de la Garda de Mediu un număr de mașină greșit! În loc de MH, a întrebat de MM, iar Garda a răspuns: „Nu e mașina noastră!”

Close
Închide
  Close