Mergi direct la conținut »
Un individ din Iași a furat câteva căști dintr-un magazin, iar apoi le-a dat cu spray lacrimogen în ochi paznicilor
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Un individ din Iași a furat câteva căști dintr-un magazin, iar apoi le-a dat cu spray lacrimogen în ochi paznicilor

Un individ din Iași a furat câteva căști dintr-un magazin, iar apoi le-a dat cu spray lacrimogen în ochi paznicilor

Un individ din Iași a furat câteva căști dintr-un magazin, iar apoi le-a dat cu spray lacrimogen în ochi paznicilor care l-au prins. Polițiștii l-au găsit pe o stradă din apropiere și a ajuns în arest.

De Mihai Niculescu,

Individul din Iași a fost observat de paznicii centrului comercial, care au venit după el în parcarea magazinului. Pentru a-și asigura scăparea, a pulverizat în ochii agenților de pază conținutul unui spray lacrimogen. Paznicii chemaseră deja Poliția la numărul de urgență 112, iar oamenii legii l-au prins imediat, găsind asupra lui opt seturi de căști pe care le furase din magazin. Tânărul din Iași a primit mandat de arestare de 30 de zile, pentru tâlhărie, relatează ziaruldeiasi.ro.

În urma cercetărilor a rezultat faptul că la data de 5 septembrie, un tânăr de 24 de ani, din municipiul Iaşi, ar fi sustras dintr-un supermarket din municipiul Iaşi opt seturi de căşti, iar în momentul în care a fost oprit de un angajat al magazinului, acesta ar fi fugit în parcarea magazinului, pulverizându-i angajatului spray iritant lacrimogen în zona ochilor. Poliţiştii Secţiei 2 au fost sesizaţi printr-un apel 112 despre eveniment, iar aceştia s-au deplasat de îndată la faţa locului şi au depistat persoana care se afla pe o altă stradă, de pe raza municipiului Iaşi. Bunurile susceptibile a fi sustrase au fost predate magazinului. În baza probatoriului administrat în cauză, la data de 6 septembrie, tânărul a fost reţinut pentru 24 de ore. La aceeaşi dată, acesta a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi, care a dispus prezentarea sa instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă apoi a decis arestarea preventivă a tânărului pentru 30 de zile”, au declarat oficialii IPJ Iași.


Mii de oameni au fost evacuați în nordul Crimeii, în urma unei puternice poluări industriale. Rușii au tăcut zece zile


 

Close
Închide
  Close