Mergi direct la conținut »
Un judecător a decis că două fete minore care au fost violate de un pedofil au fost "agresoare". Decizia care a șocat o țară întreagă
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > Un judecător a decis că două fete minore care au fost violate de un pedofil au fost "agresoare". Decizia care a șocat o țară întreagă

Un judecător a decis că două fete minore care au fost violate de un pedofil au fost „agresoare”. Decizia care a șocat o țară întreagă

Un judecător din Kansas (SUA) a dat o decizie care a șocat țara întreagă. A decis că două fete care au fost abuzate de un bărbat în vârstă de 67 de ani au fost, de fapt, "agresoare".

Raymond Soden, în vârstă de 67 de ani, le-a găsit pe fete pe internet și le-a cerut favoruri sexuale la el acasă. Judecătorul Michael Gibbens a decis că „în acest caz, fetele au fost mai mult agresori şi mai puţin victime”, a notat nine.com.au.

Potrivit judecătorului, fetele s-au dus de bună voie în casa individului de 67 de ani şi că au acceptat bani în schimbul unor favoruri sexuale.

Soden a primit o pedeapsă de doar cinci ani

„Este evident că îşi vindeau trupul în schimbul banilor, este ilegal ceea ce au făcut minorele de 13 şi 14 ani”, a declarat judecătorul, potrivit BBC.

„Cred că o fată de 13 ani care a oferit ceea ce a oferit pentru bani este cu siguranță un agresor, mai ales că este cea carea călătorit către către domnul Soden”, a mai spus judecătorul Gibbens.

Soden a primit o pedeapsă de cinci ani și zece luni după gratii. Procurorii ceruseră o pedeapsă de minimum 13 ani pentru pedofilul Soden, dar Gibbens a fost foarte maleabil.


Așa arată diploma de absolvent de facultate de medicină din Kosovo, scrisă în sârbă, cu care falsul doctor a operat în România, deși DSP recunoaște că „n-am înțeles nimic din ea”!

Close
Închide
  Close